facebook
Videoclipul zilei

Cine sunt politicienii care joaca hora cu penalii din PSD la televiziunea lui Ghita. Toti o apa si-un pamant!

Serban Nicolae si Florin Iordach, parlamentari PSD, cunoscuti deja pentru „reforma” care trebuie sa schimbe din temelie fata justitiei, asa cum doreste PSD, vor putea fi vazuti in noaptea de Revelion cantand muzica populara la Romania TV, postul fondat de fugarul Sebastian Ghita.

Florin Iordache va canta „Ma dusei sa trec la Olt”, iar Serban Nicolae, „Pusca si cureaua lata”, anunta Recorder.ro.

Mai mult, Serban Nicolae poate fi vazut in clipul de promovare pupandu-i mana unui cantaret de muzica populara.

Iordache si  Serban Nicolae sunt doar doi dintre politicienii care au acceptat sa faca show la Super Revelionul Romaniei, productia pregatita de Romania TV.

Printre cei din PSD care vor participa la „cheful maraton” si vor dantui in hore, chiuind alaturi de vedete ale muzicii populare, dar si de alti jurnalisti sau invitati, cum ar fi fostul lider al minerilor Miron Cozma, care a facut 10 ani de inchisoare, se mai afla sobra Ecaterina Andronescu, veselul ministru al Educatiei Liviu Pop sau medicul Nicolae Bacalbasa, deja celebru pentru vulgaritatea sa.

In imagini mai apar, printre altii, Petre Roman, fostul sef al guvernului daramat de minerii condusi de Miron Cozma, dar si reprezentanti ai Opozitiei, cum ar fi Robert TurcescuTraian Igas sau Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al sectorului 2.

Marea atracție a petrecerii o reprezintă, însă, Florin Iordache și Șerban Nicolae, liderii comisiei speciale care lucrează la schimbarea din temelii a codurilor penale și a legilor după care funcționează justiția din România, scrie Recorder.ro.

Share Page

Close