Stirea Zilei

Ciolos isi anunta viitorul: Nu merg la Bruxelles, mai am treaba aici!

Dacian Cioloş dă indicii cu privire la viitorul său. Obişuit să intre în discuţii cu unii comentatori de pe pagina sa de Facebook, premierul oferă de multe ori informaţii mai interesante în comentarii decât în textele publicate pe "zid". În ultimul text publicat pe Facebook, premierul Cioloş vorbeşte despre debirocratizare, însă un comentator a ţinut să-şi arate nemulţumirea.

"Mergeți înapoi la Bruxelles!", a fost comentariul care a stârnit o reacţie a premierului. "Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici", a răspuns Cioloş. Cum mandatul acestuia este oricum pe final, se poate înţelege că premierul are de gând să-şi continue cariera în ţară.

Tot într-un comentariu pe Facebook, premierul a afirmat că părinţii cărora li se cer copii legalizate la şcoli pot refuza acest lucru, întrucât procedura s-a schimbat.

"Ministrul a dat deja un Ordin pentru schimbarea procedurii. Puteţi refuza să daţi copie legalizată şi să-i trimiteţi pe cei care vă cer asta la ministru. Din păcate, reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile", a răspuns Cioloş unui comentariu în care se reclama faptul că în şcoli se cer copii legalizate după documente.

17 sep 12:40