facebook
ACTUALITATE

Codrin Stefanescu, ordin pentru Tudorel Toader in direct la TV: Portofoliul său aparține PSD!

„Domnul Tudorel Toader croșetează”, a declarat aseară, la Antena 3, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Reacția irtitată a acestuia a venit după ce fusese întrebat în platou ce face PSD pentru a stopa abuzurile din justiție.

Iar Ștefănescu a „elaborat”, susținând că PSD schimbă legile de resort, dar că social-democrații așteaptă ca Tudorel Toader să pună în aplicare deciziile Curții Constituționale.

Pesediștii nu mai au răbdare și așteaptă ordonanțele de urgență, a mai punctat Codrin Ștefănescu, reatrăgându-i atenția ministrului Justiției că portofoliul pe care îl ocupă aparține de drept PSD.

Secretarul general al partidului condus de Liviu Dragnea a reamintit, în context, că a mai avut discuții aprinse cu Toader pe  subiect și că speră ca ministrul Justiției să fi înțeles măcar acest din urmă mesaj, pe care i l-a transmis public.

În PSD, părerile cu privire la situația lui Tudorel Toader nu sunt însă chiar atât de omogene, lucru vizibil chiar luni, când a avut loc Biroul Permanent Național al PSD.

„Unele atitudini exprimate de colegi vin poate și dintr-o nemulțumire legată de rapiditatea cu care se adoptă anumite acte normative cerute de programul de guvernare sau de o anumită oportunitate. După părerea mea, acest lucru nu este de natură să determine schimbarea ministrului Tudorel Toader. Este o persoană foarte bine pregătită, cu un prestigiu recunoscut în lumea profesioniștilor din domeniul respective și este greu de găsit pe loc, imediat, înlocuitor care să aibă același nivel de popularitate, prestigiu și profesionalism”, declara, în acea zi, pentru G4Media.ro, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă Toader ar trebui remaniat sau dacă ar trebui să demisioneze din funcţie, un alt lider PSD, Marian Oprişan, a susţinut, tot luni, că „asta e poveste de adormit copiii”.

Share Page

Close