facebook
Politica

Codrin Stefanescu, PSD: De ce punem penali in Guvern? Pentru ca putem! Romanii ne-au votat pe noi!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca partidul permite persoanelor cu probleme penale sa faca parte din Guvern pentru ca poate face acest lucru si a anuntat ca vor urma modificari ample ale Codurilor Penale, intr-un interviu pentru Adevarul.

Intrebat daca vor urma discutiile in Comisia Iordache pe marginea Codurilor Penale, Codrin Stefanescu a raspuns: „Vor fi modificate Codurile Penale mult. (…) In sens pozitiv”.

In opinia sa, societatea civila inseamna „partea aia mare din Romania care ne-a votat si ne-a dat aceasta imputernicire”.

„Cei de la #rezist, daca vor sa faca un partid unic, cu Kovesi presedinte, prim-ministru si imparat, trebuie sa vina cu acest program in fata romanilor sa-l voteze. Daca romanii vor o tara cu #rezist, schimbam si steagul si imnul cu #, iar noi ceilalti ne aplecam cu respect. Cat nu sunt votati si au 5%, cu tot SRI-ul in spate, cu Coldea cu tot, nu poti sa vii sa faci program si sa implementezi niste idei pentru cealalta mare majoritate care formeaza 50% sau 60% si care a votat”, a spus acesta, potrivit transcriptului publicat pe site-ul adevarul.ro.

Intrebat de ce PSD permite persoanelor cu probleme penale sa faca parte din Guvern, dupa cum a declarat Liviu Dragnea in aceasta saptamana, Codrin Stefanescu a raspuns: „De ce? Pentru ca putem”.

El a argumentat ca „PSD este tinta predilecta a personajelor toxice care, impreuna, unit, formeaza statul paralel” iar aceste persoane folosesc „autoritatea in care sunt numiti – ilegal si neconstitutional – bugetul, subalternii si informatiile pentru a face politica, pentru a stabili cine traieste si cine moare, cine e arestat si cine e liber”.

Sursa: adevarul.ro

Share Page

Close