facebook
ACTUALITATE

Culmea ipocriziei: Presedintele PSD anunta organizarea unui Referendum pentru revenirea la monarhie!

Anunt stupefiant al presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau. Acesta sustine ca PSD ia in calcul organizarea unui referendum privind transformarea Romaniei din republica in monarhie.

”Eu sunt republican, dar am vazut cata simpatie a starnit regele si cred ca poporul poate fi intrebat printr-un referendum daca doresc trecerea la monarhie. Este un proiect de viitor in care presedintele si toti factorii politici trebuie sa se aseze si sa discute. Orice este posibil. Atata timp cat facem un referendum pentru familie, putem pune si o asemenea intrebare.

Noi ca partid nu excludem. Sa stiti ca am discutat cu foarte multi colegi, este normal sa intrebam poporul. Desi suntem republicani, ne simtim parte a regalitatii, dar pe partea economica orbservam ca toate tarile care au monarhie merg mult mai bine”, a declarat Niculae Badalau.

Intrebat daca aceste referendum poate avea loc anul viitor, Badalau a raspuns: „Sigur, totul e posibil. Atat timp cat facem un referendum cu familia traditionala, putem face si o asemenea intrebare catre popor”.

El a aratat ca PSD nu exclude ca un astfel de referendum sa aiba loc.

„Eu am spus ca noi ca partid nu excludem, eu cel putin nu exclud. Am discutat cu foarte multi colegi, e normal sa intrebam poporul. Nu am discutat cu presedintele partidului despre acest lucru”, a mai spus Badalau.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, ca nu sustine propunerea presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau, de a se organiza un referendum privind instaurarea monarhiei.

„Nu sustin referendumul, nu sunt monarhist”, a declarat Tudose, in Parlament.

Share Page

Close