Stirea Zilei

Culmea tupeului: Carmen Dan il face GENERAL pe liderul represiunii violente a Jandameriei impotriva populatiei!

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis presedintelui Klaus Iohannis o propunere de inaintare in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit ”dirijorul in alb”. Astfel, ministrul Dan a propus avansarea colonelului Paraschiv la gradul de general de brigada cu o stea, deoarece a dat dovada de ”un inalt profesionalism, responsabilitate si devotament in exercitarea atributiilor de serviciu”. Intr-un comunicat de presa, Administratia Prezidentiala mai precizeaza faptul ca ministrul Carmen Dan isi asuma responsabilitatea privind integritatea morala si profesionala a ofiterului propus.

”In data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigada cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Catalin-Razvan.

Ministrul Afacerilor Interne isi fundamenteaza propunerea pe faptul ca ofiterul a dat dovada de un inalt profesionalism, responsabilitate si devotament in exercitarea atributiilor de serviciu. Totodata, ministrul Afacerilor Interne a transmis ca au fost efectuate verificarile necesare, de securitate si de legalitate, si isi asuma responsabilitatea privind integritatea morala si profesionala a ofiterului propus”, se arata in comunicat. Colonelul Catalin Paraschiv este comandantul Brigazii Speciale de Interventie ″Vlad Tepes″⁣. El i-a coordonat pe jandarmii care au actionat cu violenta pe 10 august 2018 in Piata Victoriei si pe strazile adiacente.

22 oct 18:24