facebook
ACTUALITATE

Cum a fost gasita in Bucuresti o adolescenta disparuta acum 6 luni din Pitesti?

O adolescentă din Piteşti, dispărută de la domiciliu în urmă cu şase luni, a fost găsită în municipiul Bucureşti, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

“Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat-o pe S.B.Y.D., de 18 ani, care, în data de 15 iulie 2017 a plecat voluntar de la domiciliul său din Piteşti. Aceasta a fost identificată pe raza municipiului Bucureşti, poliţiştii stabilind în urma verificărilor că persoana în cauză nu a fost victima vreunei infracţiuni”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş, citează Agerpres.

Ca urmare a găsirii tinerei dispărute, poliţiştii au luat măsura revocării urmăririi generale luată în cazul său.

Înainte de dispariţie, adolescenta, care era încă minoră, locuia în municipiul Piteşti împreună cu bunica sa, căreia îi fusese încredinţată prin hotărâre judecătorească în urma divorţului părinţilor.

Bunica fetei a fost cea care a anunțat dispariția copilei. Femeia povestește că Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu i-ar fi spus că se duce la Grădina Zoologică, după care a fost de negăsit, scrie Info Arges News.ro.

Atunci când a observat că adolescenta întârzie mult prea mult, femeia a alertat autoritățile.

Înainte de dispariție, Yasemin locuia împreună cu bunica ei, căreia îi fusese încredințată în urma unei hotărâri judecătorești.

Tatăl biologic al tinerei este un turc care s-a despărțit de mama fetei, la puțin timp după ce Yasemin a venit pe lume. Imediat după divorț, bărbatul s-ar fi stabilit în Anglia unde a încercat să-și refacă viața. Se pare că Yasemin a dorit să-l viziteze, însă nu i s-a permis.

Mama fetei a aflat de la polițiști despre dispariția fiicei sale, întrucât ea și mama sa nu își mai vorbesc de foarte mulți ani.

Share Page

Close