facebook
ACTUALITATE

Cum se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai si ce va face Armata Romana!

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susţine că autorităţile vor susţine Casa Regală a României în ceea ce priveşte funeraliile pentru Regele Mihai I. Într-o intervenţie la România TV, ministrul a transmis condoleanţe şi a amintit faptul că între membrii Casei Regale şi MApN şi MAI există un protocol special în acest caz.

„Condoleanţe Familei Regale. E o zi extrem de tristă pentru România. Un om cât o istorie, un om care s-a identificat cu ţara sa şi cu istoria acestei ţări, un om care depăşeşte ideea suveranului. Este un simbol pe care îl vom preţui totdeauna cu toată dragostea.

Există un protocol între Casa Regală şi MapN  privind funeraliile Majestăţii Sale. Încă nu am fost contactaţi de membrii Casei Regale.

Sunt mai multe momente ale funeraliilor, dar permiteţi-ne să purtăm această discuţie după ce vom discuta cu reprezentanţii Casei Regale.

Să nu uităm, MS Regele Mihai a fost ultimul mareşal al Armatei Române în viaţă. Dincolo de acest aspect, sunt funeralii ale unui fost şef de stat şi MapN este parte din acest protocol, alături de colegii de la MAI.”, a declarat ministrul Mihai Fifor.

Share Page

Close