facebook
Comentariul zilei

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu analizeaza Congresul PSD: Prostie dublata de ticalosie formata sa jefuiasca banul public, sa minta, sa manipuleze si sa corupa!

Cunoscutul jurrnalist Oreste Teodorescu publica pe pagina personala de facebook o analiza premergatoare Congresului PSD, in care arata adevaratele mize ale evenimentului.

Redam mai jos opinia lui Oreste Teodorescu:

”Conditia fundamentala impusa de Dragnea la congres, fiecarui pesedist care vrea putere in partid: SA FIE PROST!

Daca, intr-un sfert de veac, nu v-ati prins ca sensul si misiunea unui pesedist nu este de a face bine poporului sau macar votantilor fideli ci exclusiv aceea de a produce bani pentru grupul infractional din care face parte, inseamna ca vi s-a alienat ireversibil simtul realitatii.

Dragnea a reusit, ce nici macar megacoruptul Nastase nu a visat vreodata si anume, sa transforme partidul intr-o banda omogena de imbecili gata sa execute fara sa cracneasca orice ordin venit de la Cabinetul 1 din Kisselef. De la IQ-ul de gaina coafata a premierului Dancila, trecand prin CV-urile fiecarui ministru, pana la retorica gaunoasa si sculptata in limbaj de lemn uscat a comunicatorilor, intreg PSD-ul a ajuns sa semene cu o troaca plina de mistreti furibunzi.

Sclavetii lui Daddy Flausatul sunt atat de prosti, incat nici macar nu realizeaza cat de scurta va fi viata lor politica si zilele in libertate,altfel nu se explica de ce iau cele mai falimentare decizii pentru tara, dar cele mai profitabile pentru Satrap, de la Belina la Fortaletza…

Dupa mascarada, denumita impropriu Congres, Dragnea va avea un PSD ideal, adica un imens angrenaj de prostie dublata de ticalosie formatat sa jefuiasca banul public, sa minta, sa manipuleze si sa corupa, asemeni unui virus fatal intreaga societate.”

Share Page

Close