facebook
ACTUALITATE

Dacian Ciolos: „Ii vom taia pensia lui Ciorbea! Romania nu este formata din corupti si infractori”

Miscarea Romania Impreuna (RO+) anunta ca se angajeaza politic sa refaca intreaga structura a sistemului juridic pe care PSD si ALDE incearca sa o distruga in aceste zile. In acelasi timp, se angajeaza sa taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politica le foloseste ca mita pentru persoanele aflate in sistem astfel incat acestea sa sustina demantelarea Justitiei.

Partidul lui Ciolos anunta ca, in curand, la viitoarele alegeri, ca Opozitia va prelua conducerea politica si „vom schimba de urgenta toate aceste masuri care constituie o mita mascata prin care se cumpara complicitatea unor oameni fara scrupule”.

„Este o rusine ce fac PSD si ALDE astazi cu sistemul de justitie. Romania nu este formata din corupti si infractori si asta se va vedea inca de la urmatoarele alegeri. Vedem ca sunt dispusi sa faca orice pentru a scapa de puscarie si a ramane la putere. Distrug sistematic si premeditat sistemul de justitie, pentru ca isi inchipuie ca vor scapa. Mituiesc functionari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul, intr-o disperare fara seaman si nemaiintalnita intr-o societate democrata. E o lectie pentru noi, pentru ca nu ne putem astepta la altceva de la niste oameni care cred ca bugetul statului le apartine personal si, cand sunt pusi in fata evidentelor, incearca sa distruga justitia pentru a nu suferi consecintele.

Fac un apel la oamenii de buna credinta din societatea romaneasca, fie ca sunt angajati ai statului, fie persoane private. Rezistenta in fata ticalosiei este o proba de onoare si demnitate. Este imperios necesar sa ne demonstram ca Romania in anul Centenarului nu este un esec social. Ca nu acceptam dictatura hotilor si a impostorilor. Ceea ce face Victor Ciorbea, in calitatea sa de Avocat al Poporului, este o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte“, a declarat presedintele fondator al Miscarii Romania Impreuna (RO+), Dacian Ciolos.

Share Page

Close