facebook
Bucuresti

Dăncilă: Fiecare are dreptul la proteste, dar Ziua Naţională e prea importantă ca să avem astfel de manifestări

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat, luni, că fiecare persoană are dreptul să protesteze, dar Ziua Naţională este una care trebuie să unească şi nu să dezbine.

„Cred că, măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, e o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generaţiilor următoare, ce mesaj dăm pentru alte state şi cred că toate aceste elemente trebuie să le aibă în vedere orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemulţumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este o zi prea importantă pentru noi să avem astfel de manifestări. Este ziua care trebuie să ne unească, nu să ne dezbine şi cred că de la acest lucru trebuie să pornim”, a declarat prim-ministrul, la Palatul Parlamentului, după şedinţa conducerii PSD.

Viorica Dăncilă nu a dorit să comenteze punctul de vedere al Jandarmeriei pe marginea acestui subiect. AGERPRES/(A – autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Powered by WPeMatico

Share Page

Close