facebook
Economie

Darius Valcov, infractorul pus de Dragnea la carma economiei: Romania nu are autostrazi din cauza intereselor unor tari!

Darius Vâlcov, principalul consilier al premierului Viorica Dăncilă, condamnat la opt ani de închisoare în primă instanță pentru corupție, a declarat duminică la Antena 3 că George Soros e ”păpușarul” lui Dacian Cioloș.

Vâlcov, cunoscut pentru derapajele lui, a spus că Soros a avut interese economice pentru eliminarea offsetului din contractele de armament (clauza de producție în piața internă). „În primul moment în care a venit Cioloş (în fruntea Guvernului – n.r.) ştiţi ce a făcut? A modificat legea offset-ului şi a spus: dacă ăştia tot vor să dea 2% din PIB, hai să modificăm un pic legea offset-ului şi, când avem de la guvern la guvern achiziţie, banii aceia să nu se mai întoarcă în economie. Adică dacă eu, guvern, cumpăr de la dumneavoastră guvern de un miliard de lei trebuia ca guvernul de la care cumpăr, de 800 de milioane să facă investiţii în România”, a spus Vîlcov la Antena 3, potrivit Agerpres.

”Ați văzut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă”, a mai spus Vâlcov.

”Cioloș e omul lui Soros, sunt sigur. Să mă dea în judecată”, a mai spus Vâlcov.

Vâlcov a mai acuzat-o în aceeași emisiune la Antena 3 pe Corina Crețu că ”minte prin omisiune” atunci când vorbește despre spitalele regionale.

Vâlcov a continuat tirada, spunând că există multe țări care nu vor ca România să aibă autostrăzi. Rugat de moderator să detalieze, consilierul premierului a încercat o explicație complicată legată de China, mărfuri, porturi, trasee, țări nordice.

Share Page

Close