Stirea Zilei

De ce e Mircea Badea nervos la TV: ”Eu o urăsc pe viață. Eu o urăsc aproape inuman, capacitatea mea de a urî este infernală”

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, șochează din nou. De data aceasta, realizatorul emisiunii În Gura Presei a dat frâu liber sentimentelor față de une dintre cele mai contestate și vânate figuri din politica românească. Este vorba despre fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.  Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre declarațiile Elenei Udrea în interviul acordat Antena 3 prin video call.

„Elena Udrea ne-a spus că a plâns când a fost arestat Năstase. Nu eram pregătit pentru asta, credeam că am auzit tot ce se putea auzi, am văzut  tot ce putea vedea. Elena Udrea din Costa Rica cu unduiri de videochat ne spunea că a plâns când l-au arestat pe Năstase, nu există ceva mai tare pe Pământ. A zis Elena Udrea că pe noi de la Antena 3 nu ne-a urât niciodată, vreau să o asigur că eu o urăsc pe viață. Eu o urăsc aproape inuman, capacitatea mea de a urî este infernală”, a spus Badea.