facebook
Comentariul zilei

De ce premierul Dancila n-a scos un cuvant despre intalnirea cu Timmermans? ”N-ai ce vorbi cu ea…”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat la Digi24 faptul că, după întâlnirea cu Frans Timmermans, premierul Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii despre discuţiile avute. „De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce”, a concluzionat jurnalistul.

„Toată lumea a zis ce a vorbit, singura care nu spune nimic în legătură cu această întâlnire e doamna Dăncilă. Purtătorul de cuvânt spune: Nu comentez.

Cum adică nu comentez?

Îmi amintesc de Stolojan, întrebat la o televiziune: puteţi să ne spuneţi prima strofă din imnul naţional? El a răspuns: Nu comentez!

Parcă era un partizan.

Aşa şi aici.

Apoi cum să nu comentezi? Eşti obligat să comentezi în calitate de prim-ministru, să le spui românilor că nu ai avut o întâlnire romantică cu Timmermans la lămpi roşiatice, nu ai avut aşa ceva, ci o întâlnire cu nr. 2 din CE, unde bănuim că s-au discutat probleme destul de contondente.

De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce. Pentru că Timmermans nu a discutat nimic cu dânsa. El nu pierde vremea, el e un dur profesionist, a discutat cu tartorii, el a discutat cu Dragnea şi cu Tăriceanu.

Cu doamna ce să discute?”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a făcut aceste comentarii în emisiunea „Jurnalul de seară”, pe care o puteți urmări integral aici.

Share Page

Close