facebook
Monden

Demisie de rasunet la Antene! Unul dintre oamenii de baza si-a dat demisia!

Antena 1 încasează o lovitură serioasă tocmai când nimeni nu s-ar fi așteptat. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare ale postului și-a anunțat șefii că demisionează. După ce în vară a divorța de soțul său, prezentatoarea Antenei 1 și-ar începe viața alături de un milionar grec. 

Este vorba despre Anca Lungu. Potrivit cancan.ro, aceasta și-ar fi dat demisia, iar șefii săi deja au început castingul pentru înlocuirea sa.

Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă, au mai povestit sursele citate, faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”.

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului. Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

Share Page

Close