Dezvaluirea Principelui Nicolae despre Regele Mihai care i-a socat pana si pe cei mai mari sustinatori ai MONARHIEI!

Ultima şi singura dată când întreaga familie apropiată s-a reunit a fost cu ocazia Crăciunului din 2007 în Bucureşti, a declarat Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, alungat din Familia Regală anul trecut, în cea de a doua parte a interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu pentru Evenimentul Zilei.

Nicolae nu a făcut publice motivele pentru care de 9 ani Familia Regală nu s-a mai reunit.

Regele Mihai şi Regina Ana au cinci fete, doi nepoţi şi două nepoate.

nicolaeAmbii nepoţi, Nicolae şi Mihai, au fost excluşi din Familia Regală.

În privinţa unei eventuale căsătorii, Nicolae a precizat: A existat şi o presiune din partea familiei cu privire la cum ar trebui să fie aleasa.

Consider că pentru a pune bazele unei familii, este nevoie înainte de toate să întâlnesc persoana potrivită şi asta nu s-a întâmplat până acum datorită faptului că m-am focusat mai mult asupra obligaţiilor pe care poziţia mea le presupunea. Pe de altă parte a existat şi o presiune din partea familiei cu privire la cum ar trebui să fie aleasa. De acum înainte însă mă voi gândi şi la acest aspect, deoarece sunt deschis acestei idei, pot iubi liber pe persoana de lângă mine, nemaiexistând influenţe externe, a susţinut Principele.

Sunt o persoană care pune preţ pe pasiunile sale, dar în acelaşi timp tratează cu foarte multă seriozitate sarcinile de lucru. Consider că dacă exista un echilibru între ceea ce trebuie să facem şi ceea ce ne place să facem, rezultatul este unul bun, unul constructiv. Poate de aici percepţia celorlalţi asupra mea. Cred în autenticitate mai mult decât în etichetă, a mai susţinut Nicolae.