facebook
Buzau

Directoarea unei scoli din Buzau a intrat cu masina in mai multi parinti si copii aflati in fata scolii!

Autorităţile din municipiul Buzău au activat planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău. Din primele informaţii, ar fi rănite cel puţin cinci persoane, iar la faţa locului se află mai multe ambulanţe, scrie News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din primele verificări efectuate la faţa locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflată la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea şcolii, potrivit NEWS.RO .

”În urma impactului, şase persoane adulte, cinci femei şi un barbat, au suferit vătămări corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, în faţa unităţii şcolare”, a transmis Poliţia Buzău.

„Toate victimele au fost transportate la UPU, unde primesc îngrijiri medicale. A fost pus în aplicare planul roşu la nivelul judeţului. (…) Starea victimelor este stabilă. Pe lângă cele 6 persoane, au mai fost duse la spital 3 persoane care au suferit atacuri de panică. Printre ele se numără şi o fetiţă de 12 ani.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Directoarei școlii i s-a facut rău. Ea fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, potrivit Reporterbuzoian.ro.

Share Page

Close