facebook
Politica

Dragnea, iritat de intrebarile jurnalistilor: Nu-mi permit sa comentez! La revedere!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost încolțit de jurnaliști. Acesta a declarat vineri că va mai creea un loc de muncă cu cei 2000 de lei în plus pe care îi va lua ca parlamentar.

„Înțeleg că întrebarea e ce voi face cu cei 2000 de lei în plus, ca să nu facem 10 întrebări. Mai creez un loc de muncă. Angajez pe cineva. La revedere, o zi bună”, a replicat Dragnea, întrebat fiind dacă sumele forfetare ar trebui plafonate, în condițiile în care salariile demnitarilor au crescut.

In plus, Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, a prezentat raportul asupra inflaţiei, despre care a spus că a atins 3,2%, încadrându-se în intervalul de variaţie de 2,5% +/- 1%. Liviu Dragnea a refuzat să comenteze raportul guvernatorului BNR.

„Nu a vorbit dl Isărescu? Eu îmi permit să comentez ce spune dl Isărescu de la BNR?”, a fost reacția liderul PSD, care a fost întrebat dacă poate fi considerat un semnal negativ.

Apoi, Liviu Dragnea, a declarat vineri că este strict decizia Guvernului şi a premierului dacă Darius Vâlcov rămâne sau nu în Executiv.

„Nu, nu îi dau sfat domnului Vâlcov, e o condamnare în primă instanţă, nu-s jurist, nu-s avocat, îmi este foarte greu să comentez astfel de decizie, în schimb am o părere de rău, adică îmi pare rău, dar, mă rog, până la decizia definitivă mai este. Sunt milioane de români totuşi care au avut în 2017 şi o să aibă în continuare salarii mai mari, pensii mai mari, România a avut o creştere economică record datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o contribuţie determinantă şi îmi pare rău că se întâmplă asta şi nu pot să spun că e nedreaptă decizia instanţei, că nu ştiu dosarul, îmi pare rău pentru el. În schimb, Guvernul va decide dacă rămâne sau nu rămâne acolo. Nu am propus pe nimeni în aparatul Guvernului, deci nu o să propun să plece cineva de acolo. Este strict decizia Guvernului şi a prim ministrului”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă Vâlcov, consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, ar trebui să plece din Guvern.

Share Page

Close