facebook
Monden

Dragnea Jr. spune ca mama lui n-a venit la nunta din cauza protestatarilor!

S-a speculat mult pe marginea absenței Bombonicăi Prodana (fostă Dragnea) de la nunta fiului ei, Dragnea Jr. Acum avem și confirmarea – mama mirelui a absentat de la nunta fiului ei și le-a comunicat acest lucru mirilor și familiei cu câteva zile înainte.

Valentin Dragnea a dat și primele explicații oficiale: … decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa…, a spus proaspătul însurățel pentru CanCan Dragnea Jr. vorbește și de încercarea unora de a-i strica nunta – detalii aici

Bombonica Prodana și Liviu Dragnea au divorțat în 2015 după 28 de ani de căsnicie.

Libertatea a aflat însă că Bombonica și-a dorit enorm să fie alături de Valentin în ziua nunții lui. Și a făcut eforturi în acest sens. S-a pregătit, și-a comandat rochie.

Ambii au fost implicați în Dosarul angajărilor ilegale de la CJ Teleorman, dosar în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și șase luni de închisoare de judecătorii ÎCCJ, în timp ce Bombonica a scăpat doar cu o amendă de 1000 de lei după ce a achitat prejudiciul iar procurorii DNA au cerut încetarea procesului penal în cazul ei.

Liviu Dragnea a mai fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012 privind demiterea președintelui Traian Băsescu.

Share Page

Close