facebook
Stirea zilei

Dupa ce a luat spaga pentru a da contracte de milioane de euro firmelor lui Sebastian Ghita, Ana Maria Patru e prezentata ca o victima a procurorilor!

Prezentata peste noapte drept victima a procurorilor anticoruptie de catre televiziunile fondate de Sebastian Ghita si Dan Voiculescu, Ana Maria Patru – fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente – a pompat milioane de lei in conturile firmei Teamnet International pe vremea in care era administrata de fostul deputat PSD, Sebastian Ghita. Daca zilele acestea este prezentata ca o victima – in plansete – a procurorilor, ani la rand trustul lui Dan Voiculescu o prezenta publicului pe Ana Maria Patru drept spagara dovedita si sluga lui Traian Basescu. Deci, ce sa mai crezi?

Informatiile au fost dezvaluite chiar de jurnalistii de la publicatia fondata de Dan Voiculescu, iar “Jurnalul National” spunea cu exactitate schema infiintarii companiei prin care Ana Maria Patru a incasat spagile pentru contractele atribuite de AEP unor firme care s-au ocupat de organizarea tehnica a alegerilor, in perioada 2008-2009.

„In 2008 a derulat un contract cu firma lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA Ploiesti, care au cerut si obtinut arestarea preventiva a presedintei AEP, sustin, in referatul prezentat magistratilor, ca, in perioada aprilie – iunie 2008, in calitate de vicepresedinte al AEP, Ana Maria Patru a pretins de la reprezentantii unei societati comerciale pe actiuni contravaloarea unui apartament in Bucuresti si ca a primit, in cursul anului 2009, suma de 210.000 de euro. In schimbul banilor, Patru le-a promis reprezentantilor companiei in cauza ca va sustine, din calitatea sa de vicepresedinte, derularea in bune conditii a contractului incheiat in anul 2008 de firma platitoare cu Autoritatea Electorala Permanenta. Mai mult, Patru a mai promis ca va sustine aceeasi companie pentru obtinerea si derularea viitoare a unor contracte cu aceeasi institutie publica, “fapt care s-a si realizat”, spun procurorii.

Desi numele companiei platitoare nu a fost dat publicitatii, din analiza contractelor incheiate de AEP si publicate pe SEAP, am descoperit ca, in cursul anului 2008, o singura societate a derulat un contract cu institutia condusa de Ana Maria Patru. Este vorba despre un contract incheiat in data de 11 martie 2008 cu SC Teamnet International SA, controlata, la vremea respectiva, de catre Sebastian Ghita. Valoarea contractului s-a ridicat la 5.822.080 de lei fara TVA si a constat in realizarea, de catre firma lui Ghita, a sistemului de proceduri si instrumente software de prelucrare a datelor si editarea de rapoarte necesare centralizarii rezultatelor votarii pentru alegerile parlamentare din anul 2008. Contractul mai implica digitizarea unor documente de intrare, scanarea, indexarea si realizarea gestiunii bazelor de date afarente. Teamnet a oferit asistenta tehnica de specialitate pe tot parcursul scrutinului electoral si al cetralizarii rezultatelor, precum si in caz de reluare sau balotaj a alegerilor. Mai mult, firma lui Ghita trebuia sa asigure, conform contractului, instruirea personalului care a utilizat instrumentele software pentru realizarea bazei de date a registrului sectiilor de votare.”, arata Jurnalul National.

Ana Maria Patru intra in lumina reflectoarelor dupa ce a primit spagi de sute de mii de euro, dar atunci era „tanara” si nelinistita care ascundea spagile pe numele bunicii octogenare. Vezi Doamne acum este mama lipsita de copil si nepoata traumatizata ca bunica ei este tarata sa explice procurorilor de unde a avut bani pentru asa o minunatie de casa…

Invitata sa vorbeasca in emisiunea lui Victor Ciutacu face referiri la imbratisatul copilului si la starea deplorabila in care este deoarece “vede prima oara aceste imagini”… desi in platou s-a spus ca imaginile fac parte din dosar, adica sunt probe publice.

Casa din spagi, cumparata de Ana Maria Patru pe numele bunicii de 90 de ani

De la genti de crocodil la lacrimi de crocodil!

Marile inregistrari prezentate cu titlu de breaking news de Victor Ciutacu la Romania Tv sunt de fapt inregistrari video oficiale din dosarul penal a lui Anei Maria Patru nr. 47338/3/2016, la care chiar si ea are acces. Inregistrarile sunt facute chiar de procurorii DNA Ploiesti si sunt atasate in cele patru CD-uri ce se afla la dosarul cauzei. Aceste inregistrari sunt cerute de avocatul Anei Maria Patru in data de 6.02.2017 in dosarul de camera preliminara, cum cu usurinta se poate vedea pe portalul de judecata.

In data de 6.03.2017 aparatorul ales al Anei Maria Patru ia la cunostinta de faptul ca poate copia cele patru CD-uri cu inregistrarile video din dosarul cauzei. Dupa cum vedem, aceste inregistrari i-au fost predate lui Anei Maria patru de catre procurori, oficial, chiar in dosarul cauzei conform codului de procedura penala asa cum se demonstreaza din incheierea din dosar. Prezentarea lor ca o mare performanta cu inregistrari pe ascuns din sediul DNA este ridicola.

Masina de zeci de mii de euro cu initialele numelui, despre care Ana Maria Patru spune ca nu este a ei…

Ana Maria Patru a fost de toate pentru toti, doar actrita nu a fost…?

Atitudinea Anei Maria Patru dupa ce a fost trimisa in judecata este cu atat mai ridicola cu cat a trecut un an de zile de cand a vazut CD-urile, iar din cv-ul postat la fostul loc de munca cat si din relatiile institutionale cu mai multi politicieni pare destul de bine informata incat sa citeasca si sa vizioneze probele din dosar. In acest contxt cum din data de 6.02.2017 si pana in prezent nu a reusit sa vada aceste CD-uri. De asemenea cat de “fraier” sa fie experimentatul jurnalist Victor Ciutacu sa creada smiorcaielile unei sefe care invartea pe degete politicienii…

Compilatie de video-amator!

Realizarea regizorala, desi mediocra, cuprinde plansetul real al Anei Maria Patru la data de 13.12.2016 cand afla ca i s-a prelungit arestarea cu 30 de zile, urmat de un colaj cu inregistrarea propriului avocat, singurul de altfel care o vizita la arestul preventiv si care a facut prima cerere ca Ana Maria Patru sa fie eliberata conditionat.

Momentul cel mai penibil, din montajul grabit ca sa nu treaca Ziua Femeii, este cand procurorul ce se aude pe fundal este din alta zi potrivit dosarului, cu declaratie din 7.12.2016, cand Ana Maria Patru nu mai plangea deloc, ci era chiar foarte vesela povestind toate aventurile si pataniile ei extraordinare, inclusiv de unde a avut un milion de euro sa-si cumpere genti, ceasuri si bijuterii de lux.

Si toate aceste patru CD-uri, cu toate inregistrarile, unele cu mult mai spectaculoase decat cele prezentate la experimentatul jurnalist de investigatii Victor Ciutacu se pot gasi oficial la dosar de catre orice reporter interesat. Promitem sa vi le prezentam noi, si va asiguram ca nu o sa ii placa deloc Anei Maria Patru ce o sa vada. Dar macar o sa va distrati pe cinste.

sursa: circulpolitic.ro

Share Page

Close