facebook
Monden

Dupa sporovaiala cu Roxana Vancea, Mircea Badea recidiveaza cu un cunoscut actor!

Mircea Badea (43 de ani) le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole şi solistului Tudor Chirilă, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mircea Badea l-a numit pe Marius Manole (39 de ani) „mai prost decât Chirilă“, în urma unor opinii exprimate de actor în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălţii! (tocmai l-am vazut la teveu)“, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Prezentatorul a făcut aceste comentarii în urma unei emisiuni tv la care Marius Manole a fost invitat să vorbească despre câteva probleme sociale cu care se confruntă România

În replică, Marius Manole a distribuit mesajul lui Mircea Badea pe pagina sa de Facebook şi i-a transmis pe această cale lui Tudor Chirilă (43 de ani), ironic, că i-a luat locul.

„Tudor Chirilă …. îmi pare rău, de data asta te-am luat !“, a replicat Marius Manole. Răsunsul lui Tudor Chirilă nu a întârziat să apară, iar artistul i-a lăsat un comentariu, în aceeaşi notă ironică, declarând că lui îi place competiţia.

În replică, Marius Manole a distribuit mesajul lui Mircea Badea pe pagina sa de Facebook şi i-a transmis pe această cale lui Tudor Chirilă (43 de ani), ironic, că i-a luat locul.   „Tudor Chirilă …. îmi pare rău, de data asta te-am luat !“, a replicat Marius Manole. Răsunsul lui Tudor Chirilă nu a întârziat să apară, iar artistul i-a lăsat un comentariu, în aceeaşi notă ironică, declarând că lui îi place competiţia.

Sursa: adevarul.ro

Share Page

Close