Stirea Zilei

Elena Udrea ar fi insarcinata. La 44 de ani ar putea avea primul ei copil

Ulterior Elena Udrea a negat că ar rămas gravidă în urma unui proces de fertilizare desfășurat la o clinică din Bucureștiîntr-o reacţie oferită stiripesurse.ro. 

"Nu este nimic adevărat. Este doar un zvon, un fake news. Nu am recurs la nicio procedură de vertilizare. Nu sunt însărcinată", a spus Udrea.

 Stire initiala: Antena 3 susţin că fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea, este însărcinată. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.  Udrea este la a treia încercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, și încă nu știe sexul viitorului copil. De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop. Elena Udrea are 44 de ani și a fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

21 ian 10:34