15.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiElevii bucuresteni cer Metrorex RESPECT si CIVILIZATIE! Fara ore in sir petrecute...

Elevii bucuresteni cer Metrorex RESPECT si CIVILIZATIE! Fara ore in sir petrecute la cozile de la casierii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Consiliul Municipal al Elevilor București (CMEB) se alătură demersului inițiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), referitor la acordarea posibilității elevilor și studenților de a achiziționa abonamente cu tarif redus 50% de la casieriile Metrorex din toate stațiile, inclusiv în perioada vacanțelor școlare.

În prezent, elevii și studenții pot achiziționa astfel de abonamente, la casierii, din doar 20% dintre stații, care sunt aproape permanent suprapopulate, generând timpi de așteptare nepermis de mari.

”Solicităm suplimentarea numărului de ghișee și extinderea programului de funcționare pentru casieriile din stațiile cele mai frecventate de elevi și studenți (Piața Unirii, Universitate, Grozăvești, Politehnica, Gara de Nord, Piața Romană, 1 Decembrie, Eroilor, Constantin Brâncoveanu, Titan, Piața Victoriei), pentru a evita aglomerația în stații, la orele de vârf”, au transmis reprezentantii organizatiilor reprezentative pentru elevi si studenti.

Elevii consideră, la fel ca și studenții, că respectul față de călători presupune asigurarea unor servicii optime și eficiente pentru toate categoriile de consumatori.

Consiliul Municipal al Elevilor din București își exprimă convingerea că, în cel mai scurt timp, procesul de eliberare a abonamentelor cu reducere pentru tineri va reveni la condiții civilizate și va intra în normalitate, prin măsurile ce vor fi luate cât mai curând de SC Metrorex SA, astfel încât să nu mai existe aglomerație, iar timpul de așteptare la ghișee să fie redus, la fel ca pentru toți ceilalți călători.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version