facebook
Vorba zilei

Este prgnoza meteo platita de bulgari pentru a speria turistii? Intrebarea unui jurnalist face ocolul tarii!

Jurnalistul Oreste Teodorescu readuce in atentie o intrebare banala care are multi samburi de adevar desi nimeni nu s-a spetit vreodata sa o demonstreze sau sa infirme raspunsul…: prognoza meteo e platita de bulgari.

In timp ce site-urile de stiri si televiziunile abunda de informatii cum ca vremea pe litoralul romanesc se strica, se anunta grindina si descarcari electrice iata ca vremea la mare este cat se poate de frumoasa.

Oreste reia subiectul si posteaza o serie de imagini care stau marturie prognozei false raspandite in aceste zile in media. Singurii beneficiari ai acestei prognoze sunt vecinii nostri bulgari ale caror statiuni la Marea Neagra sunt pline de romani atrasi de vremea buna si de preturile mai mici decat in Romania. Totusi, cine intretine aceasta stare de manipulare cu vremea proasta din Romania?

„Prognoza meteo pentru litoralul romanesc este cumva platita de bulgari? Zile superbe, cel putin la mine in Vama…va trimit, macar virtual un val, o bucata de cer albastru, un buchet de maci si o gustare “home made””

Postarea s-a viralizat rapid si a strans peste 500 de reactii in doar doua ore!

Sursa: Caplimpede.ro

Share Page

Close