facebook
Comentariul zilei

Florin Calinescu desfiinteaza Guvernul Dancila: Livulică, ia-i masina de la servici si trimite-l pe jos acasa!

România nu are autostrăzi, asta o știm cu toții, iar problemele pe care le întâmpinăm zilnic în trafic nu ne lasă să uităm acest lucru. În acest context, ministrul Transporturilor, Lucian Șova a anunțat oprirea acordului cu Banca Mondială pentru proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov, prezentat, anul trecut, de Mihai Tudose.

Prezentatorul de televiziune Florin Călinescu s-a făcut foc și pară când a auzit acest lucru și a șters pe jos cu ministrul, într-o postare pe facebook.

„Acum puncteaza ala de la transporturi. Şova. Bibicul zice ca e moarta treaba cu autostrada Comarnic/Brasov. Ma bucur. Sa fim patrioti zic io. Daca ne ataca ungurii prin vreun nepot de-al lui Carol Robert de Anjou? Nu trebuie sa fim acolo la Posada,bara la bara ca sa ii caftim cu tot ce avem prim portbagaj.

Ultima lui vorba e peste tot ce poate fi. E bine sa nu avem autostrazi, ca raman salariile mici si stau multinationalele calare pe portofelele noastre. Ca unde sunt autostrazi sunt si salariile mari si multinationalele fug acolo unde sunt salariile mici si autostrazile nu fac rau omului. Livulică, ia-i masina de la servici si trimite-l pe jos acasa”, scrie Florin Călinescu pe Facebook.

„Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”, a precizat ministrul Șova.

Share Page

Close