facebook
Monden

Florin Calinescu, dezgustat de ultima actiune a lui Dragnea si a ”iubitei” lui: Ba, gunoaielor!

Actorul Florin Calinescu a publicat, duminica seara, pe Facebook un comentariu foarte dur legat de fotografiile din Elevetia pe care iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, le-a dat publicitatii.

Irina Tanase a publicat pe Instagram mai multe imagini in care apare alaturi de seful PSD intr-o fabrica de ceasuri exclusiviste din Elvetia. Calinescu este profund dezgustat.

„Oameni buni! Chestiunea e atat de belita, incat nici mama dezbeliturii nu ar performa. Imaginile cu cuplul bielii-manivelii, in vizita la fabrica da orologii, ulisenardin, de sa imi bag submarinu’ in adancururile oceanelor lor, da ceasornicari, imi imipiedica livele promis.

Doamne si tovarase tot odata, vederea, cu Marele Repetent si cu micuta lui, ondina, profanand ceasornicariile alea, mi-au produs o hernie cerebrala.

Acuma, din ce bani, din ce tronsonu’ doi de pensii, din ce teldrum, din ce codrutakovesisi din ce alte basescuri, taricene si iohannesuri, au lins si, poate, achizitionat, aia 2 vreun pendul, e doar , de acum, treaba secundarului toaderccr.

Bai, gunoaielor, voi ar trebui sa circulati, la mana, doar cu ceasuri desenate din carioca.

Inca ceva. Irina, esti fata tanara, o sa iti fie greu sa mergi multi ani cu pachete la Jilava, Rahova, Costa Rica, Belgrad sau Madagascar…”, a scris Calinescu pe Facebook.

Sursa: Aktual24.ro

Share Page

Close