facebook
Comentariul zilei

Florin Calinescu il ataca pe Klaus Iohannis dupa desemnarea Vioricai Dancila ca premier: A pus tara la picioarele lui liviulica!

Decizia lui Klaus Iohannis de a accepta propunerea de premier a PSD în persoana Vioricăi Dăncilă l-a enervat la culme pe Florin Călinescu.

Actorul susţine că gestul preşedintelui l-a convins că scopul lui Iohannis este să stea liniștit la Cotroceni, să aibă bani și să se plimbe. Într-o postare acidă pe Facebook, Călinescu s-a arătat de-a dreptul revoltat, considerând că, prin numirea lui Dăncilă ca premier, Iohannis practic a pus țara preș la picioarele lui Liviu Dragnea.

„A-l suspecta pe cotrocean de vreun calcul subtil, de vreo inteligenta, e total pe langa orice discutie.
Consacrarea celui de al treilea moft al lui livulica, imi arata alte calcule. Mult mai simple. Liniste. Plimbari platite. Liniste. Turism la greu. Liniste. Ditamai casa si indemnizatia dupa. Liniste. Si altele. Si multa liniste.
Sa ii pui, de data asta, cu adevarat si deplin tara si mai ales bugetul ei, pres, la picioarele lui livulica, ne arata fara echivoc conceptia lui despre “ Romania lucrului bine facut”, a scris Florin Călinescu.

Share Page

Close