facebook
Comentariul zilei

Florin Calinescu matura pe jos cu Dragnea: “Ești maximus. Ticalosus Maximus!”

Florin Călinescu nu se poate abține să nu îl atace virulent pe liderul PSD, Liviu Dragnea, mai ales după ce acesta a anunțat că va lua o măsură care l-a scos, efectiv, din sărite, pe celebrul actor.

Florin Călinescu a reacţionat extrem de dur la auzul veştii că liderul PSD Liviu Dragnea  ar urma să acorde pentru toţi copii gratuitate pentru vitamina D.

“Dragi guvernanţi, adică livulică, e clar că treaba cu suta de km. de autostradă, promisă până de revelionu’ trecut, e bulşit ca toată guvernarea ta.

Bă, da’ când vii azi şi bagi chestia că trebuie să tai nişte mărunţiş, pe care tot tu l-ai proptit în buget, ca să dai vitamina D copiilor, eşti maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus. Băăă, vitamina aia se asimilează 90 la sută din statul la soare.

Restu’, e hoţia unor firme care fac pastile. Câteva procente le mai halim din ouă şi alte alea.

Eşti praf.

Săptămâna care vine, ma obligi să fac un live. Desigur, vine vorba şi de ăilalţi…”, a comentat Florin Călinescu pe pagina sa de facebook.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, că a rugat-o pe premierul Viorica Dăncila să analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete şi să le redistribuie pentru sănătate, precizând că dacă Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament în Parlament, în acest sens. „I-am rugat să analizeze sumele serviciilor secrete. Cred că sumele importante de aici pot fi relocate în sănătate de exemplu. Eu mă gândesc ca un program de acordare gratuită cu toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţionala. Program pentru diabet. Si doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus că vor analiza, dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Share Page

Close