facebook
Politica

Fostul președinte al partidului a anuntat cine va fi candidatul PSD la presedintie!

Deși mai este doar un an până la alegerile prezidențiale, PSD nu și-a desemnat un candidat. Liviu Dragnea pare să le fi promis mai multor lideri acest loc, dar în cele din urmă cel care-l va înfrunta pe Klaus Iohannis va fi chiar el. Sau cel puțin aceasta este părerea lui Victor Ponta.

”Domnule Ciutacu, am venit să vă spun pe mine să nu vă bazaţi! Liviu Dragnea va candida din partea PSD la prezidenţiale. PSD nu va avea candidat în turul 2. Pentru Iohannis, cu cât stă Dragnea mai mult în fruntea PSD, cu atât mai multe şanse are pentru al doilea mandat. Cel mai bun contracandidat pentru Iohannis e Dragnea, aşa spun specialiştii. În ziecare zi, în România are loc o schimbare de regim. Devenim o republică prezidenţială, CCR taie tot mai mult din atribuţiile preşedintelui.”, a spus Victor Ponta, sâmbătă seara, la România TV.

Fostul preşedinte al PSD este astăzi liderul unei alte formaţiuni politice, nou înfiinţate, Pro România şi speră ca la următoarele alegeri parlamentare să obţină peste 5%. Până atunci, încearcă să convingă cât mai mulţi social democraţi să i se alăture.

Share Page

Close