Stirea Zilei

Fostul Principe Nicolae se casatoreste cu Ana Maria Binder in Romania. Cei doi se vor stabili in tara dupa nunta

Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, face planuri pentru cununia religioasa, după ce anul trecut s-a casatorit civil cu Ana Maria Binder. Marele eveniment ar urma sa aiba loc in Romania, peste doar cateva luni. Nepotul Regelui Mihai, are planuri mari. Vrea sa se mute in Romania si sa isi faca un viitor in tara de suflet a bunicului sau, informează stirilekanald.ro

“Gandul va fi familia mea noua si viitorul. Ne invitati la nunta? O sa aflati tot despre asta in curand. Reporter: Ne-am dori  sa fie in Romania. Stiu, revin in Romania sa locuiesc aici. Curand? Va fi in curand! Atat.”

Fostul principe a privit mereu cu admiratie casnicia bunicilor, asa ca duhovnicul sau l-a indemnat sa isi duca iubita cat mai repede in fata altarului. Nicolae State- Burlusi, parinte: Eu i-am sfatuit sa isi faca cununia cat mai repede, sa le binecuvanteze Dumnezeu cununia lor.  Am discutat, pret de o jumatate de ora cu el. Este casatorit cu acea fata minunata, dupa parerea mea, isteata foc. Nu e prima data cand stau de vorba cu ea si se vor cununa si religios anul aceasta. In Romania? Da. Casa Regala a transmis, anul trecut, ca Regele Mihai si-a dat acordul pentru aceasta casatorie.  Acum, o singura intrebare este pe buzele tuturor: va primi Nicolae Medfort-Mills inapoi titlul de principe? Radu Enache, avocat:  Ce mi-a spus Nicolae este ca nu mai doreste sa mai faca nici el, nici eu, nici o declaratie presei timp de inca trei luni. Asta pentru ca nici cei din Familia Regala nu vor sa aiba aparitii publice trei luni si el a imbratisat aceasta idee a celor din Familia Regala.

16 ian 20:02