Stirea Zilei

FOTO - Numai la slujba nu le-a stat capul popilor! Carmen Iohannis s-a dus IN FUSTA SCURTA la Mormantul Sfant de la Ierusalim!

Aflată la plimbare într-o vizită de stat în Israel şi Palestina, Carmen Iohannis ignoră în continuare regulile protocolului impus de funcţia pe care o deţine Klaus Iohannis în stat. Pasionată de modă, precum o ştie o ţară întreagă, soţia Preşedintelui a ignorat şi de această dată orice normă de conduită în materie vestimentară, pozând la Mormântul Sfânt cu o fustă scurtă mai scurta de genunchi, asortată la un taior roz şi neacoperită. Atitudinea ei nu a scăpat netaxată, jurnalistul Mircea Marian remarcând pe o reţea de socializare ţinuta afişată de într-un loc sfânt pentru întreaga umanitate. „Eu nu mă pricep la protocol, dar e OK să te duci la Mormântul Sfânt cu o fustă deasupra genunchilor (sau genuchelor, după cum ar zice fostul ministru al Educației Liviu Pop)? Restul delegației părea a fi îmbrăcată foarte sobru. Fotografia e de pe pagina de facebook a unei jurnaliste care cred că este în delegația de presă”, a notat Mircea Marian, pe Facebook.


Citeste si: VIDEO – Aparitie de SENZATIE pentru Carmen Iohannis, pe COVORUL ROSU! Ti-a placut de Carmen Iohannis la intalnirea cu Obama? Specialistii in MODA o DESFIINTEAZA!
Pentru comparaţie, priviţi-o pe doamna din drepta fotografiei care nu numai că afişează o ţinută corectă, respectând cutumule, ci şi regulile de bun simţ. ionahhis-carmen-iohannis-mormantul-sfant Ţinuta neadecvată n-a stânjenit-o pe soţia presesedintelui nici la întâlnirea cu Patriarhul Teofil, unde a fost nevoită să se aşeze pe scaun. Rezultatul îl puteţi vedea în imaginea de mai jos. carmen-iohannis

8 mar 18:11