facebook
Stiri locale

Frumos gest de omenie: Un barbat din Timis a gasit 95.000 de euro!

Un bărbat de 33 de ani din Timiș a cumpărat un dulap second-hand de pe internet. Ce a găsit în el, a fost o surpriză uriașă. În interiorul dulapului, unul dintre copiii bărbatului a găsit o cutie metalică în care se aflau aproximativ 95.000 de euro.

Samuel Stănici are 33 de ani, lucrează în construcţii şi agricultură, şi locuieşte în satul Bichigi, din judeţul Timiş. El provine dintr-o familie cu 12 fraţi şi are, la rândul lui, patru copii.

„ Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit tânărul.

Împreună cu un prieten, Samuel Stănici a mers la Arad, pe urmele mobilei cumpărate de pe OLX. A descoperit că mobila a aparţinut unui bătrân care a murit, iar fiul lui a scos dulapul la vânzare.

„A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad, scrie Digi24.ro.

Share Page

Close