Stirea Zilei

HOROSCOP: Cele mai cicalitoare femei, in functie de zodie!

Cconform specialiștilor în domeniu, cele mai cicălitoare zodii ale horoscopului sunt Berbecul, Fecioara, Scorpionul şi Peştii.

Dintre semnele de foc, se disting nativele din Berbec care au obsesia primarităţii şi nu acceptă să nu fie considerate cele mai bune, cele mai capabile etc. E ușor să le recunoști ca făcând parte din cele mai cicălitoare zodii deoarece întotdeauna ceea ce fac alţii (sau altele) trebuie corijat, iar ele sunt cele mai indicate să dea sfaturi, chiar dacă în realitate nu au habar de ce trebuie făcut. Cele mai periculoase sunt cele care au ascendent în Fecioară.

Cele mai cicălitoare zodii sunt Fecioarele

Pentru că sunt foarte pretenţioase şi veşnic nemulţumite, nativele din Fecioară sunt greu de suportat de toţi cei din anturaj. Ele conduc în clasamentul cu cele mai cicălitoare zodii. Caracterul acesta „deosebit” poate fi îndulcit doar de o combinaţie cu un ascendent în Balanţă. Celelalte semne de pământ (Taurii şi Capricornii) sunt mult prea preocupate ca să se afirme financiar sau ca poziţie socială. În cazul semnelor de aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător), cele mai cicălitoare zodii sunt Gemenii şi Vărsătorul, numai că nu ating în nici o situaţie cantitatea de „venin” a celorlalte surate din horoscop. Semnele de aer, când sunt nemulţumite, apelează la ironia fină şi la laude exagerate, care au scopul să „vindece” prin glumă. Dacă nu sunt înţelese, au senzaţia că ele sunt de vină şi pot deveni depresive.

Cele mai cicălitoare

Pentru a te putea manifesta cu deplin simţ critic și a fi încadrat la cele mai cicălitoare zodii (altfel cicăleala este searbădă), poţi să faci parte din orice zodie a horoscopului, cu condiţia ca printre aspectele tale astrale să se regăsească şi o quadratură între Marte (preferabil să se afle în Fecioară) cu Mercur sau Soare. Cu siguranţă că vei avea un talent deosebit de a cicăli pe oricine şi oricând, fără motiv real. Dintre semnele de apă (Rac, Scorpion şi Peşti), ultimele două pot fi foarte iritante, însă au un mod de exprimare a nemulţumirilor distinct. Cele mai cicălitoare zodii sunt cu siguranţă Scorpionii şi Peştii, chiar dacă cei din urmă par la prima vedere extrem de sensibili, visători ori suferind în numele răului din întreaga lume. Scorpiile sunt directe, sarcastice şi nu iartă nicio greşeală, pe lângă faptul că sunt şi foarte răzbunătoare. Sursa: click.ro

12 mai 07:16