Stirea Zilei

HOROSCOP: Cum sa-ti exprimi dragostea, in functie de zodie!

Pe langa faptul ca i-o spui in fiecare zi, trebuie sa-i si dovedesti cat de mult il iubesti. Iata ce dovezi de dragoste asteapta barbatii in functie de zodia lor. horoscop

Berbec

Este un spirit independent si puternic care simte nevoia sa detina controlul in orice situatie, indiferent ca are dreptate sau nu. Ca sa-i dovedesti iubirea ta arata-i ca-i pretuiesti independenta. Nu ii ingradi libertatea si lasa-i impresia ca el decide in relatie, chiar daca nu este mereu adevarat.

Taur

Este foarte incapatanat si perseverent, ceea ce este de obicei un lucru bune pentru el si pentru relatia voastra. Arata-i cat de mult ii admiri ambitia si sustine-l in proiectele lui, chiar daca ti se pare prea indraznete. Niciodata nu il descuraja. Mai degraba fii pregatita sa il consolezi in caz ca da gres.

Gemeni

Adora aventurile, distractia, este curios si entuziast. Fii alaturi de el in aventurile care il atrag si fii gata sa descoperi lumea alaturi de el. Spune-i cat de plictisitoare ar fi viata fara el si straduieste-te sa tii pasul cu el, chiar daca nu ai aceeasi energie.

Rac

Este sensibil si protector, dar la randul lui are nevoie de mangaieri si alint. Nu lua in deradere incercarile lui de a te surprinde cu o cina romantica sau cadouri, chiar daca nu ii iese mereu asa cum ar vrea. De asemenea fii gata sa faci schimb de locuri cu el si alinta-l ca pe un copil.

Leu

Este ambitios, puternic si gata sa mute muntii din loc de dragul femei iubite. Arata-i ca apreciezi acest lucru si, mai ales, nu uita sa-i fii fidela 100%. Ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca nu incerca sa-l eclipsezi si nu face glume pe seama lui, mai ales in public.

Fecioara

Perfectionist si critic, poate fi un partener de viata dificil, asa ca simplul fapt ca stai langa el este o dovada de iubire, iar el o stie. Arata-i ca ii pretuiesti spiritul practic si cere-i sfatul din cand in cand, chiar daca nu ai nevoie de el, ca sa-i arati ca parerea lui e importanta. Continuare pe unica.ro

8 mai 07:50