Stirea Zilei

Horoscopul zilei de 3 februarie: Se anunta o zi deosebita pentru Balante!

Horoscop 3 februarie 2018. Balanțele au surprize plăcute. Cei dragi le întorc gesturile frumoase pe care le-au făcut. Berbec Ai parte de o zi care îți poate aduce calmul de care ai atât de mare nevoie, cu condiția să fii mai atent la cei din jur, să asculți ce au de spus și să ții cont de solicitările lor.

Taur Ai ocazia să beneficiezi de bunăvoința unui superior sau a cuiva mai în vârstă din familie, cu condiția să fii și tu rezonabil și corect cu oamenii în cauză. Gemeni Poți să îți creezi singur o ocazie favorabilă, intrând în contact cu oameni speciali, de la care ai ce învăța. Totul este să vrei acest lucru. Rac Ai strâns o grămadă nemulțumiri, cele mai multe dintre ele simple pretenții la adresa unor apropiați, care nu au însă habar de ele. Nu îți folosește la nimic această colecție negativă. Și nici faptul că nu comunici cu cei din jur.
Leu Este o zi în care lucrurile bune merg de la sine și ar fi bine să le lași în ritmul lor. Dacă ceva nu e corect, se va opri tot de la sine, acum sau ceva mai târziu. Fecioară Îți evaluezi relațiile de serviciu și poți ajunge la concluzii utile, cum ar fi faptul că ai pe cine te baza pentru a obține rezultatele la care speri. Balanță Poți vedea cu ochii tăi cât de important este ce le oferi celor dragi și ce efect poate avea orice gest frumos pe care îl faci. Vei avea numai surprize plăcute, dacă ții cont de acest detaliu. Scorpion Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi cu seriozitate de relațiile din familie pe care tot tu le-ai stricat, cu bună știință sau din nepăsare. Săgetător Există un schimb foarte bun între tine și anturaj, în sensul că ai o influență deosebită asupra celor din jur, dar și ei au aceeași putere asupra ta. Capricorn Este complet inutil să încerci să menții controlul exclusiv asupra banilor și resurselor de care crezi că vei avea nevoie, deși nici tu nu știi prea bine pentru ce… Vărsător Este necesar să răspunzi la o întrebare spinoasă, legată de soarta relației de cuplu, deși igori cu brio problemele existente și ele se tot acumulează. Pești Te transformi într-un foarte bun observator al propriei vieți, pentru că ai remarcat, din experiență, cât de limpede gândești când nu te lași cucerit de emoții. Sursa: Libertatea.ro

3 feb 10:26