Stirea Zilei

Horoscopul zilei: Pentru o anumita zodie weekend-ul nu incepe deloc bine!

O zi de vineri care se anunță tensionată pentru anumite persoane. Vor începe certurile chiar de la prima oră a dimineații. Racii vor pierde obiecte de valoare sentimentală, iar vărsătorii dau lovitura la locul de muncă. Ce prevăd astrele pentru ziua de vineri, 27 aprilie?  Aflați mai jos! 

Berbec

Berbecul este indecis astăzi în relația cu persoanele de sex opus. Pur și simplu se simt jenați de anumite discuții, mai ales la serviciu. Dacă vor reuși să comunice, o să aibă și beneficii la locul de muncă.

Taur

Taurului îi este recomandat să aibă grijă de sănătate. Se vor confrunta cu febră sau o afecțiune, însă este necesar să consulte un medic. Vineri seara, deja weekend, vor face niște achiziții spontane.

Gemeni

Gemenii refuză să participe la o petrecere organizată de un prieten. Ulterior, vor regreta că nu au participat, întrucât aveau șansa să se distreze și să se costumeze.

Rac

Racii vor pierde astăzi un obiect. Nu este ceva de valoare materială, ci sentimentală, dăruit de o persoană dragă. Trebuie să accepte că se mai întâmplă și incidente de acest fel în viață.

Leu

Leii ar fi bine să renunțe la obiceiul lor de a trece direct la acțiune. Este indicat să fie ei însuși, pentru că altfel nu vor face o impresie prea bună. Vor trăi amintirea unei vechi relații de dragoste, însă lucrurile nu mai pot fi schimbate.

Fecioară

Se recomandă să facă compromis, mai ales dacă discută despre o schimbare în carieră. Nu pot face nimic fără ajutorul colegilor și trebuie să accepte acest lucru. Trebuie să le aprecieze și părerea lor.

Balanță

Vor face achiziții importante în condiții de siguranță. Singura condiție este să aibă lângă ei o persoană care să se priceapă și să se sfătuiască cum trebuie. Mare grijă pe rețelele de socializare, că nu se știe peste cine vor da și ar putea exista fraude, înșelăciuni.

Scorpion

Scorpionii nu se înțeleg deloc cu partenerul de viață. Sunt la polii opuși. Mare grijă la certuri și despărțiri. Totuși dacă vă iubiți, veți reuși să reparați un eventual conflict.

Săgetător

Săgetătorii vor fi astăzi în rolul de profesor. Reușesc să comunice foarte bine cu persoanele din jurul lor. Există șanse să se îndrăgostească chiar de o persoană din jurul lor.

Capricornii

Capricornii nu au deloc o zi productivă. Ei încep dimineața cu un mic incident care le va strica toată ziua. Nu este exclus, ca să fie o ceartă de dimineață cu partenerul de viață. Prea multe nu au de făcut, decât să ies să se relaxeze în oraș.

Vărsător

Vărsătorii vor primi un proiect măreț de făcut, însă colegii îi vor invidia pentru acest lucru și îi vor considera cu noroc. Nu strică pe seară să sărbătorească acest eveniment important.

Pești

Peștii se vor ocupa de garderoba lor. Vine weekend-ul prelungit, așa că au nevoie de haine pentru călătorii. Vor redescoperi obiecte vestimentare în dulap care le pun în evidență corpul, iar iubitul va aprecia acest lucru.

27 apr 08:40