Stirea Zilei

Horoscopul zilei: Se anunta o zi excelenta pentru o anumita zodie!

Am ajuns și la jumătatea lunii aprilie, iar nimic nu este întâmplător. Încă suntem sub semnul berbecului, iar nativii acestei zodii au șanse de reușită. În schimb, gemenii ar trebui să fie foarte precauți în ce se încred! Vezi mai jos previziunile zilei de duminică pentru toate zodiile!

Berbec
Berbecului ar trebui să-şi petreacă această zi într-o stare de pasivitate totală. Amânaţi sarcinile care riscă să vă producă oboseală. Permiteţi-vă să aveţi un somn bun sau petreceţi timp făcând lucruri care vă provoacă plăcere. Nu vă fie frică să refuzaţi politicos tuturor cererilor de ajutor care au venit la voi. Nu sunteţi egoişti, ci alegeţi să vă gândiţi şi la liniştea şi odihna dumneavoastră.
Taur
Taurii tind astăzi să ia orice remarcă, chair şi cea mai nesemnificativă, personal. Înainte de a vă arunca la concluzii, privind persoana care v-a jignit, gândiţi-vă: faceţi ce este bine? Încercaţi să interpretaţi ceea ce se întâmplă ca o glumă. Dacă auto-ironia nu a fost niciodată punctul dvs forte, găsiţi o scuză pentru a părăsi locaţia în care vă aflaţi pentru un timp. Încercaţi să vă găsiţi liniştea, să vă calmaţi şi să vă liniştiţi, iar mai apoi puteţi reveni la conversaţie.
Gemeni
Gemenii astăzi nu ar trebui să facă lucruri la care nu se pricep. Neprofesionalismul dvs. nu numai că nu va aduce efectul dorit, dar poate avea și o serie de consecințe neplăcute. Deci, dacă sunteţi chemat să reparaţi nişte cabluri, fără a fi un tehnician profesionist, mai multe dispozitive se vor rupe imediat. Acesta este un exemplu conceput pentru a arăta că pseudo-cunoașterea multor probleme poate avea un preț foarte ridicat.
Rac
Racul va primi un telefon descurajant de la unul dintre colegii săi la serviciu. El va raporta faptul că colegul dvs de lucru este grav bolnav, ceea ce înseamnă că el mâine nu va veni la muncă. Acest lucru, desigur, vă aduce mai multe probleme. Astăzi ar trebui de altfel să vă gândiţi la odhnă, să petreceţi timp cu familia sau să organizaţi o mică excursie: un picnic în natură, de exemplu, vă va distrage atenţia de la experienţele neplăcute.
Leu
Leul astăzi nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, în situaţia unei impăcări cu o anumită persoană. Chiar dacă nu-ți pasă ce cred ei, ar fi bine să te abții de la astfel de confesiuni. Momentul nu a venit încă. Ceea ce ar trebui să faceți cu adevărat este să vă gândiţi la aspectul dumeavoastră interior-exterior şi să petreceţi puţin timp, făcând nişte schimbări în acest sens. Vizitaţi salonul de înfrumuseţare, luaţi cursuri acasă dacă simţiţi că vă pasionează acest domeniu, iar la sfârşitul zilei puteţi chiar să citiţi o carte despre dezvoltarea personală şi profesională.
Fecioara
Fecioara va face astăzi un compromis cu jumătatea lor mai încăpăţânată. Când discutăm despre o problemă familială complexă, evitați agresiunea în toate manifestările sale. Acţionaţi cu pricepere, fiţi un strateg inteligent, care este conştient de subtilităţile psihologiei umane. Deci, dacă partenerul dvs iubeşte complimentele şi laudele, nu le evitaţi. În final vă veţi atinge scopul şi veţi rezolva o problemă dificilă în favoarea dvs.
Balanţă
Balanţa se simtă obosită astăzi, din cauza unei incertitudini înverşunate. Vă veţi întreba iubitul despre un anumit subiect care vă provoacă îngrijorare. Din păcate, această persoană va continua să se joace cu sentimentele dvs, fără a răspunde nici pozitiv, nici negativ la întrebarea „Vom fi vreodată împreună?”. Tăcerea prelungită este deja un semnal destul de alarmant. Poate că cel mai bun lucru pe care îl puteşi face este să încercaţi să eliminaţi această persoană din inima dvs, deşi este greu, poate fi o decizie mult mai sănătoasă pentru psihicul dvs.

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor fi mulțumiți de toate evenimentele din această duminică. Vă veţi trezi destul de odihnit, după care, împreună cu familia dvs, veţi merge în vizită la un anumit eveniment. Timpul petrecut departe de oraş vă va oferi relaxarea de care aveaţi nevoie de multă vreme. În plus, ve'i fi în cele din urmă eliberaţi de povara unei probleme vechi, deşi nu veţi găsi încă răspunsurile la ea. După ce aţi scăpat de civilizaţie, veţi înţelege că aceste probleme nu sunt fundamentale.
Săgetător
Săgetătorul în această zi trebuie să arate mai multă pasiune pentru o persoană apropiată. Observând că acest om este trist, încercaţi să-i restabiliţi echilibrul emoţional. Amintiți-vă tot ce-l face să zâmbească. Dacă această persoană îi preferă toate tipurile de petreceri, organizați ceva de genul asta fără întârziere. De îndată ce muzica, râsetele şi glumele vor indunda casa dvs, această persoană depresivă, se va simţi mult mai bine şi poate chiar va uita de probleme.
Capricorn
Capricornul are şansa de a câştiga un premiu mare într-o competiţie. Totuşi, în chestiuni personale, nu aveţi parte de astfel de câştiguri. Persoana la care te gândeşti şi pentru care ai sentimente, începe astăzi o relaţie de dragoste cu altcineva. După ce aţi auzit că cineva „v-a învins”, nu vă consideraţi un pierzător. Poate că această vrajă romantică se va termina mai repede decât vă aşteptaţi. Aveţi două opţiuni: să aveţi răbdare şi să aşteptaţi să vedeţic e se întâmplă sau să vă întreptaţia tenşia către altcineva.
Vărsător
Vărsătorul va merge astăzi la o întâlnire romantică foarte ciudată. Persoana care v-a invitat va apărea la întâlnire însoţită de un prieten, frate sau o rudă apropiată. Dacă nu vă place un astfel de scenariu, informaţi-le imediat. Nu încercaţi să „acoperiţi” incidentula ctual, pentru că ceea ce se întâmplă, vă puteţi aştepta la lucruri de genul acesta şi în viitor.
Peşti
Peştii trec astăzi la limită, pe lângă o confruntare familială. Nu uitaţi că nimeni altcineva nu a putut reconcilia rudele aflate în conflict şi nici perioada de timp care a trecut de la ultima dispută nu a ajutat în vreun fel. Dvs,d e data aceasta, veţi găsi cuvintele potrivite pentru a vă convinge familia că trăiesc într-o stare de „război rece”, neplăcut şi periculos. La sfârşitul acestei zile tensionate, va avea loc o masă de familie, la care foştii adversari îşi vor deschide un nou capitol al relaţiei lor. (Sursa)

16 apr 07:33