facebook
Sanatate

Iesit de curand din puscarie, Voiculescu este preocupat de sanatatea romanilor! Cere demisia ministrului sanatatii!

Unul dintre membrii Guvernului Mihai Tudose a fost luat în vizor de Dan Voiculescu. Mogulul i-a cerut, în mod public, demisia respectivei persoane din Cabinetul Tudose.

Într-o postare pe blog-ul său, Voiculescu îi solicită ministului Sănătății, Florian Bodog, să părăsească fotoliul pe care îl ocupă în prezent, asta după ce o femei din Alba Iulia a decedat din cauza lipsei tratamentului cu imunoglobuline.

„Am aflat că astăzi, o doamna din Alba Iulia a decedat din cauza lipsei tratamentului cu imunoglobuline pe care nu îl mai primise încă din luna iulie. Situația este incredibilă și inacceptabilă într-o țară care pretinde că are morală publică si sistem sanitar.

FACIAS, fundația care se bucură în mod deschis de suportul meu pentru a monitoriza si taxa abuzurile statului, a sesizat în mod oficial la începutul lunii noiembrie Ministrului Sănătății și a atras atenția asupra gravității acestei crize. O ordonanță de urgență putea să rezolve imediat criza imunoglobulinei și să stabilească o strategie comună privind aprovizionarea farmaciilor cu acest tratament.

Pentru neglijența cu care a gestionat aceasta problemă, Ministrul Sănătății trebuie să își dea demisia.

Tragedia de astăzi se poate repeta oricând dacă nu vor fi luate urgent măsurile necesare.

FACIAS a luat deja legătura cu familia: lucrurile nu pot rămâne așa. Vom merge până la capăt. FACIAS va da în judecată statul român pentru ca cei responsabili să răspundă pentru neglijența cu care au tratat această situație”, scrie Voiculescu, pe propriul blog.

Share Page

Close