facebook
DIVERTISMENT

Il mai tii minte pe Serban din ”Liceenii”? A ajuns actor la Hollywood!

Vă mai aduceţi aminte de Şerban din “Liceenii” şi „Declaraţie de dragoste”? Ei bine, Tudor Petruţ a ajuns să joace într-un film la Hollywood şi nu singur, ci alături de o fostă Miss, adică actriţa Daniela Nane, cu care este coleg de filmare în pelicula „Sound of Silence”.

Tudor Petruţ (54 de ani) şi Daniela Nane (46 de ani) fac parte din distribuţia peliculei „Sound of Silence”, un film produs la Hollywood. Cei doi sunt colegi şi prieteni foarte buni, aşa că telespectatorii îi pot vedea în drama filmată abia anul viitor.

Tudor este nepotul scunoscutului actor Emanoil Petruţ, alături de care a evoluat într-un rol secundar în filmul „Femeia din Ursa Mare”, în anul 1982. Faima în cinematografia românească a venit odată cu rolul Şerban, din filmul „Liceenii”, unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr şi Oana Sârbu, un film care a făcut furori la vremea respectivă şi nu numai. În „Liceenii”, Șerban a fost primul iubit al Oanei Sârbu dar pe care l-a părăsit pentru Mihai (Ștefan Bănică).

După Revoluţie, Tudor Petruţ a lăsat România pentru „visul american” şi, deşi încă nu a cucerit Hollywood-ul, a cunoscut gustul succesului în urma apariţiilor în câteva reclame, acolo unde a interpretat rolul „Peggy”. Băiatul frumuşel şi creţ din filmul Liceenii (1987) s-a transformat într-un domn grizonat şi bărbos, dar cu aceeaşi lucire în priviri. Tudor Petruţ era deja o tânără vedetă când a ales drumul visului american şi asta în ciuda faptului că aici l-ar fi aşteptat o carieră frumosă. În filmul „Sound of Silence”, el evoluează în rolul lui George, un imigrant, care ajunge să o cunoască pe Elena, rol interpretat de Daniela Nane.

Citeste mai multe pe Click.ro

Share Page

Close