facebook
Bucuresti

IMAGINI SOCANTE – Un preot si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului!

Un fost preot din Constanța și-a stropit hainele cu benzină și și-a dat foc în timpul slujbei de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, în semn de protest, relatează Antena 3. Jandarmeria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București au precizat că incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, în zona Hotelului Marriott, iar bărbatul a fost dus la Poliție. 

Preotul George Ciulei a recurs la un gest extrem, el fiind în conflict cu conducerea bisericii, care a decis să îi ia dreptul de a sluji. Bărbatul a amenințat în urmă cu câteva zile că își va da foc la ceremonia de duminică.

El și-a stropit cu benzină geaca pe care o avea peste sutană, iar în momentul în care aceasta a luat foc, a scos-o de pe el, aruncând-o pe asfalt.

Jandarmeria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București au precizat că incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, în zona Hotelului Marriott, iar bărbatul a fost dus la Poliție.

„Referitor la persoana autoincendiată, a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și s-a incendiat. Evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauză a fost dusă la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Jandarmeria a precizat că preotul a fost dus la Secția 17 poliție.

Share Page

Close