facebook
Stiri locale

Imagini teribile la Vaslui: Un barbat s-a stropit cu benzina si si-a dat foc in fata propriului copil!

Un bărbat de 44 de ani a recurs la un gest extrem. În urma unor certuri cu fosta concubină, plecată la muncă în străinătate, bărbatul din localitatea Untești, comuna Bogdănești s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața fiului său de 17 ani.

Speriat, adolescentul a sunat de urgență la 112 și a solicitat o ambulanță. Sosiți la fața locului, medicii l-au găsit conștient pe bărbat, dar în stare foarte gravă. Acesta a suferit arsuri de gradul II și III pe 30% din suprafața corpului și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui.

Bărbatului i-au fost afectate și căile respiratorii, ceea ce a făcut mai dificilă misiunea medicilor de a-l stabiliza. Din spusele fiului său, bărbatul ar fi avut o ceartă mai aprigă cu fosta concubină, plecată să muncească în străinătate. Acest lucru l-a făcut pe bărbat să-și iasă din minți și să-și dea foc, arzând ca o torță.

Văzând cele întâmplate, copilul de 17 ani a a sărit în ajutorul tatălui său, ajutat și de câțiva vecini. A fost anunțat cazul la 112, iar la fața locului a fost trimisă o ambulanță de la SAJ Vaslui.

„Serviciul nostru de ambulanță a fost solicitat la Untești, pentru un bărbat de 44 de ani, victima unei tentative de sinucidere prin autoincendiere. În urma unor neînțelegeri familiale, pacientul și-a turnat benzină pe el și și-a dat foc. A fost găsit de ambulanță conștient, prezentând arsuri de gradul II – III la nivelul capului, gâtului, toracelui și membrelor superioare, aproximativ pe 30% din suprafața corpului. A suferit arsuri grave inclusiv la nivelul căilor aeriere superioare, prezentând dificultăți la respirație, motiv pentru care a fost intubat și ventilat mecanic. A fost pansat, perfuzat și transportat de urgență la Spitalul Județean Vaslui, deoarece rănile sunt foarte grave”, a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu. Starea bărbatului este în continuare gravă, el fiind internat la ATI Reanimare la Spitalul Județean Vaslui, urmând a fi transferat la un spital de arși.

Sursa: evz.ro

Share Page

Close