25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEIn Germania ca-n Vaslui! O tanara de doar 17 ani a fost...

In Germania ca-n Vaslui! O tanara de doar 17 ani a fost RAPITA de pe strada si UCISA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Germania nu se mai regăsește. Vrea refacerea tringhiului Weimar!

Germania a lansat invitația refacerii triunghiului Weimar, o alianţă...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Inevitabilul s-a produs: In 2024, nu mai sunt fonduri suficiente pentru Ucraina

Războiul din Ucraina continuă dar conform publicației germane BILD,...

O adolescentă de 17 ani, din Meissen, Germania, a fost răpită de pe stradă. Bărbații care au reținut-o solicitau familiei o sumă uriașă de bani, informează postul de televiziune Antena 1 in editia on line de astăzi. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în curtea unei ferme.

Anneli a ieșit într-o seară la o plimbare cu bicicleta prin parc. După mai multe ore de întârziere, părinții au început să o caute, îngrijorați de absența ei, informeaza ro.blastingnews.com.

Tatăl fetei a fost șocat când a primit un apel telefonic de pe numărul fiicei sale. ”Fata ta este la noi și dorim bani!”, a răspuns un bărbat.


Citeste si:

Poveste de viata! A plecat sa munceasca in Germania, pentru un salariu mai bun, si A AJUNS SCLAV la nemti!

Nu FMI si nu Germania! Viitorul Greciei a fost decis de Grupul Bilderberg!


Disperați, părinții au solicitat ajutorul autorităților. Aproximativ 1.200 de polițiști s-au mobilizat în căutarea tinerei. Eforturile au fost zadarnice, fata nu a fost găsită. Cazul a atras atenția presei care a făcut publice mesajele emoționante ale familiei. ”Ne lipsești foarte mult. Vom da banii răpitorilor, deoarece vrem să te avem lângă noi”, se menționa în scrisoarea părinților copilei. Suma solicitată de răpitori era în valoare de 1,2 milioane de euro și trebuia virată prin internet, ceea ce demonstra amatorismul răpitorilor.

 În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit bicicleta. Mai multe probe ADN ale unui suspect au fost identificate. Individul poartă numele de Markus B. și are 39 de ani. Bărbatul nu este străin de încălcarea legii. În trecut mai avusese probleme cu justițiapentru o fraudă și fapte privitoare la bunele moravuri. Suspectul a fost reținut depoliție, chiar de la locuința sa.

Identificarea celui de-al doilea complice s-a efectuat cu ajutorul desfășurătorului telefonic. În timpul anchetei, individul, Norbert K, în vârstă de 69 de ani a mărturisit detalii despre planul răpirii adolescentei.

Acesta a povestit oamenilor legii că tânăra a murit prin ștrangulare și a fost îngropată în spatele unei ferme, proprietatea familiei Markus B.

Victima nu a fost aleasă la întâmplare. Autorii au strâns informații de pe contul de Facebook al fetei. Cunoșteau faptul că tânăra provenea dintr-o familie cu posibilități materiale.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version