facebook
Monden

”In pat” cu statul paralel! Lista PSD-istilor care au tradat boicotul lui Dragnea si Tariceanu!

Liderii Coaliției PSD-alde, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au anunțat ieri neoficial că nu se duc la Ceremoniile organizate de Ambasada SUA cu prilejul Zilei de stat a Statelor Unite ale Americii. Supărarea vine de la scrisoarea celor 12 ambasadori care au atras atenția că modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală nu sunt în regulă.

Și cei doi nu au mers… În schimb curtea Ambasadei SUA la București a fost plină de social-democrați. Miniștri ai Cabinetului Dăncilă, apropiați ai lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, dar și importanți lideri ai celor două partide nu s-au sfiit și au mers la petrecerea partenerului strategic al României. Ei sunt mulți mai mulți decât s-a reușit surprinderea lor prin fotografii:

Ecaterina Andronescu, senator PSD, Raed Arafat, secretar de stat în MAI, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice a Senatului României, Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, Mihai Tudose, deputat PSD și președintele PSD Brăila, Vasile Dâncu, fost vicepremier susținut de PSD, Emil Constantinescu, fost președinte al României (acum apropiat de Tăriceanu), Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale și vicepreședinte național al PSD, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe și vicepreședinte ALDE, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, vicepreședinte național al PSD și președinte al PSD București-Ilfov.

Share Page

Close