facebook
Arges

Inspectorul scolar sef despre copilul pus sa faca tumbe in fata politicienilor: Si copilul meu a facut, am fost mandru!

Inspectorul școlar general din Argeș, Tudosoiu Dumitru, spune că fetița de 3 ani care a fost pusă de profesoară să facă tumbe, pe ciment, în fața premierului Viorica Dăncilă, face parte dintr-un club sportiv privat.

Acesta a mai spus, pentru Hotnews.ro, că ar cerceta disciplinar cazul, însă nu are nicio „pârghie”. Oficialul a explicat că Simfonia lalelelor se organizează de 41 de ani, de către Primărie în parteneriar cu Inspectoratul școlar și că anul acesta a primit pentru prima dată sesizări din partea părinților.

„Copilul meu a participat, nu anul acesta, pentru că a fost ușor răcit, ci anul trecut, fiind clasă pregătitoare, și acum 2 ani, fiind grupa mare de grădiniță. Copilul meu a participat și eu m-am simțit tare mândru sa îl văd că are flori în mână și că este frumos îmbrăcat” – a declarat pentru HotNews.ro inspectorul școlar general din Argeș.

Întrebat care este opinia sa, ca șef al învățământului din Argeș, cu privire la scoaterea copiilor la defilări în fața politicienilor, Tudosiu

Care este opinia dumneavoastră, ca șef al învățământului din Argeș, cu privire la scoaterea copiilor la defilări în fața politicienilor, Tudosoiu a răspuns că „întrebarea este ușor tendențioasă. Care este opinia mea cu privire la scoaterea copiilor în fața politicienilor? Copiii nu au fost scoși în fața politicienilor”.

În urmă cu două zile, zeci de copii de grădiniţă au defilat în faţa premierului Viorica Dăncilă, la Piteşti. Autoritățile locale au pregătit un program omagial, în condițiile în care șeful Executivului a fost prezent la evenimentul Simfonia Lalelelor.

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o defilare a copiilor de grădiniță, îmbrăcați în costume care compun tricolorul.

Însoțiți de cadre didactice, preșcolarii au trecut în pas de marș prin fața unui podium pe care se aflau premierul Viorica Dăncilă, miniștii Carmen Dan și Grațiela Gabrilescu, dar și primarul Piteștiului și prefectul județului Argeș.

Share Page

Close