Stirea Zilei

Instanta a decis: Federatia Romana de Tenis se afla in ilegalitate!

Federatia Romana de Tenis se afla in ilegalitate, a decis o noua instanta de judecata, anunta presedintele clubului de tenis Pamira, Marius Vecerdea. Cunoscut ca rival al actualului presedinte al FRT, Marius Vecerdea a postat pe pagina personala de facebook mai multe detalii despre ilegalitatile constatate in judetie la federatie. Anuntul vine dupa ce George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost dat deja o data în judecată, fiind acuzat la inceputul acestui an de reprezentanții unor cluburi sportive de fals, uz de fals, exces de putere și abuz în funcție. Mai mult, contestatarii acestuia vor ca rezultatele alegerilor din 17 noiembrie 2017, când Cosac a obținut un nou mandat, să nu fie validate, informează sptfm.ro

Reprezentanții Clubului Sportiv Tenis Club Pamira Sibiu și Tenis Club Olimp Craiova l-au chemat în instanță pe Cosac. "Numitul Cosac George a uzat și uzează în continuare în mod abuziv de funcția de președinte al FRT", se arată într-un comunicat.

Problemele lui Cosac nu se opresc însă aici. Recent, Ministerul Tineretului și Sportului a trimis o înștiințare către Federația Română de Tenis prin care a decis suspendarea temporară a finanțării. Pentru președinția FRT au candidat anul trecut George Cosac, Marius Vecerdea și Liviu Ursuleanu.

11 iul 12:08