Acasă ACTUALITATE L-au UMILIT in public! Oficialii Bundestagului german au REFUZAT sa se intalnesca...

L-au UMILIT in public! Oficialii Bundestagului german au REFUZAT sa se intalnesca cu Ponta! ”El sa discute cu DNA-ul!”

O delegatie a Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german (Bundestag), condusa de presedintele forului, Gunther Krichbaum, a ales sa nu solicite o intrevedere cu premierul Victor Ponta, deoarece acesta este urmarit penal si trimis in judecata.
„Nu am solicitat o intrevedere premierul Romaniei, Victor Ponta. Suntem de parere ca domnia sa trebuie sa stea de vorba cu alte institutii. Stiti ca premierul este urmarit penal si trimis in judecata”, a declarat la Bucuresti Gunther Krichbaum, citat de EurActiv.ro.Krichbaum conduce o delegatie transpartinica a Comisiei de Afaceri Europene din Bundestag, care efectueaza o vizita la Bucuresti.

„Va amintesc ca presedintele german Christian Wulff si-a dat demisia inca din stadiul in care existau doar unele suspiciuni. E o chestiune de cultura politica si democratica. Vrem sa evitam distrugerea reputatiei unei functii”, a precizat Krichbaum, presedintele Comisiei din Bundestag.


Citeste si:
Ponta „tocmai si-a dat peste 8 ani de puscărie!” Cine spune asta si de ce!


„Stiu ca este un subiect sensibil. Pentru mine personal, premierul Ponta este nevinovat pana la decizia unui tribunal. Dar e nevoie ca justitia sa poata ancheta cum trebuie si fara rezerve. Criticam blocarea ridicarii iminutatii in Parlamentul Romaniei”.

„Imunitatea nu este privilegiul unui parlamentar, ci doar o protectie a libertatii parlamentului ca institutie. Poate unii sau altii ar trebui sa se gandeasca mai bine”, a mai spus Gunther Krichbaum.

Delegatia germana a avut intalniri, la Bucuresti, cu presedintele Iohannis, cu reprezentanti ai Curtii Constitutionale, DNA, BNR, Ministerului de Externe si ai societatii civile.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMesajul Papei Francisc pentru TOTI TIGANII din lume: Nu mai umblati cu escrocherii!
Articolul următorDe la 1 noiembrie salariile cresc cu 50 la suta! Guvernul N-A ZIS NIMIC despre asta!