Lider al protestelor anti-vaccin, de pe patul de spital: ”Imi pare rau ca nu m-am vaccinat!”

Un apropiat al Dianei Sosoaca, liderul protestelor anti-vaccin din Zalau, Erno Kovacs, s-a infectat cu coronavirus si acum isi cere scuze ca „am fost impotriva vaccinarii si contra COVID”. 

In varsta de 50 de ani, Kovacs a ajuns la spital. Marti, el a postat o imagine de pe patul de spital, purtand o masca de oxigen, in care a recunoscut ca a gresit ca nu s-a vaccinat.

„Vaccinati-va, dragii mei. Mie imi pare rau ca nu m-am vaccinat. Nu lasati sa treaca timpul. Imi pare rau ca am fost impotriva vaccinarii si contra COVID. Am sa promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectati, imi aplec capul in fata lor”, a scris Erno Kovacs pe contul sau de Facebook.

Presa locala scria in aprilie ca Erno Kovacs este cercetat penal de procurori dupa un protest impotriva vaccinarii obligatorii si al restrictiilor impuse de autoritati, organizat la Zalau. El a participat la proteste organizate de reprezentantii AUR in mai multe orase din tara, unde contestau existenta virusului SARS-COV-2 si a bolii provocate de acesta.