facebook
Comentariul zilei

Lovitura de zile mari data de Marian Godina coalitiei PSD-ALDE: ”Buna ziua, de la Politie va sunam, deranjam?”

Polițistul Marian Godină comentează în stilul personal modificările pe care PSD și ALDE doresc să le facă la Codul Penal. Marian Godină a relatat cum va arăta o percheziție domiciliară, după aceste modificări.„-Alo, buna ziua, de la politie va sunam, deranjam?
-Nu, spuneti va rog!
-Stiti…sunteti cercetat pentru trafic de droguri…
-Da, stiu, am fost anuntat inca de cand m-a reclamat bulangiul ala. Abia astept sa audiati toti martorii, vreau sa asist si eu la audieri, sa-i vad si eu care sunt aia, sa le trimit niste bezele in timp ce declara…da-le-as…
-Noi v-am sunat sa va spunem ca am dori sa facem o perchezitie domiciliara. Banuim ca va asteptati la asta. Maine sunteti acasa?
– Pai dupa ce am fost anuntat ca se face o investigatie, normal ca ma asteptam sa vina mascatii, ca doar nu-l asteptam pe Mos Gerila cu renii. Totusi, maine am ceva treaba, nu puteti sa ajungeti poimaine?
-Bine, atunci venim poimaine.
-De fapt veniti raspoimaine, ca mai am cateva lucrusoare de aruncat si n-am timp maine.
-Bine. Ramane pe raspoimaine?
-Da, dar nu veniti si voi chiar la 6. Sunt putin obo si plicti. Haideti pe la un 10.
-Ok. O zi buna!
-Auziti? Vedeti ca las usile deschise, sa nu mai dea baietii aia negri cu berbecul, ca acum un an, cand erau legile alea tampite de veneati prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos usa cu tot cu toc”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Share Page

Close