Acasă Dosar Mandri ca suntem romani: Gasca interlopa a Dacianei Sarbu a batut patru...

Mandri ca suntem romani: Gasca interlopa a Dacianei Sarbu a batut patru soldati americani din trupele NATO! Pana si Joe Biden ar fi mandru cu noi!

Sotia „presedintelui” PSD, Victor Ponta s-a inconjurat la Bruxelles in calitatea sa de europarlamentar si candidat la alegerile europarlamentare de tot felul de personaje din lumea interlopa a Bucurestiului. Asistentul Dacianei Sarbu, de la Parlamentul European, MOSTEANU RAZVAN-MARIUS a fost condamnat, in luna decembrie 2013, la 2 ani si sase luni de inchisoare pentru infractiunea de lipsire de libertate si vatamare corporala a patru soldati americani din trupele NATO aflate la Bucuresti. Pana si Joe Biden ar fi mandru ca este roman.

 

Este greu de inteles aceasta performanta a unui reprezentant in Parlamentul European de a-si alege intre asistenti tocmai unul din lumea interlopa. Iar ca sa revenim la slogan, pentru prima data de cand am auzit sloganul asta cu „mandri ca suntem romani” parca chiar ne simtim mandri… daca suntem mai tari in pumn decat fortele NATO? Propunem sa vina si rusii sa vedem cat de mandri suntem, desi ei momentan sunt prea ocupat cu asasinatele. (vezi cazul Dristor si tentativa de tocmire a unui asasin rus de catre prefectul de Galati, Catalin Bocaneanu.

 

Dar iata cum s-au desfasurat faptele din punct de vedere cronologic

STEWARD MICHAEL DAVID    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii
NEWHOUSE RICHARD – PAUL    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii
SORENSEN ROBERT – JAMES    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii
MARTELLE BLAKE – RICHARD    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii

In data de 16 ianuarie patru soldati americani, care erau in Bucuresti doar in tranzit fiind in drum catre baza de la Mihail Kogalniceanu, au poposit la Stars Night, de pe Ion Campineanu nr.22 sa se distreze. Clubul se afla in apropiere de hotelul Novotel, unde erau cazati. Barbatii au baut si petrecut pana spre dimineata, cand a venit nota de plata. Din acel moment s-a stricat tot cheful. Pe chitanta era trecuta suma de 3.000 de euro. Barbatii au inteles ca amgajatii localului vor sa-i tepuiasca si au refuzat sa plateasca, mai ales ca nu aveam atatia bani la ei. Sandu Ion David, proprietarul Stars Night Club si consilierul Dacianei Sarbu i-au dus pe cei trei intr-o incapere din incinta localului si i-au amenintat cu bataia pana cand a venit un prieten al acestora cu suma de bani ceruta. Alti doi americani au incasat-o pentru 320 de lei. Peste doar trei zile, acelasi scenariu s-a petrecut cu alti doi americani. De data aceasta suma ceruta era mult mai mica, de 320 de lei, dar tratamentul a fost mai agresiv. Strainii si-au dat seama ca nota este umflata cu cel putin 100 de lei si nu au vrut sa scoata niciun ban din buzunar. Sandu Ion David si Razvan Marius Mosteanu i-au inchis pe barbati intr-o incapere si au inceput sa-i bata cu pumnii, cu picioarele si cu diferite obiecte contondente. Barbatii au trebuit sa achite, intr-un final, suma ceruta. Ei s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii si fracturi. Cu ocazia perchezitiei au fost ridicate mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate platile consumatiei facute de partile vatamate, precum si un pistol cu gaze, detinut legal de administratorul societatii, 3 sprayuri cu substante iritant–lacrimogene si un baston tip electrosoc. Totodata, intr-o camera din incinta clubului, prevazuta cu lumina difuza, saltea si cabina dus, a fost gasita o camera de luat vederi miniaturala, camera conectata la calculatorul gasit in biroul administratorului, relata la vremea respectiva adevarul.ro.

Urmarea? Stirea face inconjurul lumii! Evident: Suntem mandri ca suntem romani, doamna Daciana Sarbu!

http://seattletimes.com/html/nationworld/2014042091_apeuromaniaussoldiers.html

si altele mai jos!

Stars Night1. 5 US Service Members Allegedly Assaulted

5 US Service Members Allegedly Assaulted At Romanian Nightclub … Jan. 26, 20115 US Service Members Allegedly Assaulted 5 US Service Members AllegedlyAssaulted …

www.cbsnews.com/stories/2011/01/26/ap/ world/main7286090… – Cached

2. 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub

BUCHAREST , Romania (AP) — A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at a nightclub in Bucharest

www.fox13now.com/news/nationworld/sns- bc-eu–romania-us… – Cached

3. 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub

BUCHAREST, Romania (AP) — A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at a nightclub in …

www.39online.com/news/nationworld/sns- ap-eu-romania-us… – Cached

4. 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub

Copyright © 2011 Bucharest, Romania. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

bucharest-romania.eu/ index.php?option=com _content&view=… – Cached

5. 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub

BUCHAREST, Romania – A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U

www.startribune.com/world/ 114651564.html – Cached

6. 5 US service members allegedly assaulted

(01-26) 08:59 PST BUCHAREST, Romania (AP) – A prosecutor says two Romanianmen are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at anightclub in …

www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/n/ a/2011/01/26/… – Cached

7. 5 US service members allegedly assaulted

[Jan 26, 2011] 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub … BUCHAREST, Romania – A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly …

www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/ article/2011/01/26/… – Cached

8. 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub

 

Identitatea lui MOSTEANU RAZVAN-MARIUS a fost ferita de ochii presei pana s-au linistit spiritele! Daciana a negat, ba chiar ii da a doua sansa!

Comunicatele de presa ale Politiei au fost seci, evenimentul este musamalizat, desi este clar ca avem de-a face cu o grupare infractionala de interlopi de proportii din moment ce au reusit sa rapuna soldati bine antrenati doar doi oameni: Mosteanu si cumnatu`.

La scurta distanta de acest eveniment, in ianuarie 2013, apare pentru prima data in media pe site-ul http://www.investigatiimedia.ro si confirmarea ca MOSTEANU RAZVAN-MARIUS este consilierul Dacianei Sarbu. Victor Ponta era deja premier. Informatia a trecut din nou nedezbatuta de televiziunile CENTRALE, iar cazul musamalizat.

soferul daciana sarbu640

Iata declaratia data de Daciana Sarbu colegilor de la investigatiimedia.ro:

„Cautam pe cineva pentru acest post si am intrebat in stanga si-n dreapta pana cand mi-a fost recomandat acest domn. Nu stiam despre aceasta poveste din trecutul lui, nu verific oamenii pe care-i angajez cu ajutorul SRI-ului. Da, asa este, lucreaza pentru mine, este soferul cu care-mi duc copilul la gradinita. Este un om foarte respectuos, foarte politicos, este un sofer foarte bun si un om care mi-a castigat increderea”, a declarat Daciana Sarbu vineri pentru Centrul de Investigatii Media.

Daciana Sarbu a mai spus ca barbatul nu o insoteste la sesiunile PE de la Bruxelles sau Strasbourg, lucrand pentru ea doar in Romania.

„Este un om care are familie, are doua fetite, un om serios si pe care ma pot baza. Probabil ca e asa cum spuneti, probabil ca a facut o greseala in trecut, insa asta nu inseamna ca nu are dreptul la o a doua sansa. Eu sint genul de persoana care acorda sanse oamenilor. Este o persoana care vrea sa lucreze, este un om norocos ca a prins acest job si este un om care vrea sa munceasca pentru a-si intretine familia”, a mai spus Daciana Sarbu.

Am rugat-o pe Daciana Sarbu, sotia premierului Ponta, sa ne dea numarul de telefon al soferului ei, pentru a-l intreba si pe acesta despre cele intamplate in ianuarie 2011. Ne-a raspuns printr-un sms ca a verificat si ca nu exista vreun dosar pe numele lui Mosteanu. “Cazier stiam ca nu are si cred ca nu mai este nimic de spus”, a raspuns europarlamentarul socialist.

Acum are si cazier, dar a luat si banii de la Parlamentul European sub protectia Dacianei Sarbu! Oare un simplu sofer are asemenea abilitati de a dobori patru americani din trupele NATO?

http://www.votewatch.eu/en/daciana-octavia-sarbu.html

 

Lista scurta a implicarilor mafiote PSD in ultimii doi ani:

– Consilierul Dacianei Sarbu de la Parlamentul European Mosteanu Razvan-Marius: 2 ani si sase luni de inchisoare pentru vatamare corporala si lipsirea de libertate a soldatilor americani din trupele NATO

– Senatorul PSD Sebastian Ghita cercetat penal dupa ce l-a amenintat cu moartea pe primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita.

– Catalin Bocaneanu, prefect de Galati din partea PSD: cercetat penal dupa ce a incercat sa tocmeasca un asasin pentru a ucide un artor in procesul in care era acuzat de coruptie!

A fost numit prefect de Victor Ponta, in a doua zi a mandatului sau de prim-ministru, pe 8 mai 2012. El a fost revocat din functie pe 20 noiembrie 2013, dupa ce a fost arestat pentru coruptie. Unchiul sau a fost deputat PSD!

 

 

Condamnat la 2 ani si sase luni de inchisoare!

Pentru a nu va retine prea mult atentia cu lucruri care nu conteaza in economia discutiei iata pe scurt Hotararea 1121/2013 11.12.2013 pe care o puteti consulta si aici http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000393575&id_inst=299:

Solutia pe scurt: In baza art. 334 C.pr.pen., schimba incadrarea juridica a faptelor retinute in sarcina inculpatilor, -din infractiunile prevazute de art. 189 al. 2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 16.01.2011), din infractiunile prevazute de art. 189 al. 2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 20.01.2011), din infractiunile prevazute de art. 26 rap.la art. 180 al. 2 Cod penal, art. 26 rap.la art. 181 al. 1 Cod penal toate cu aplic. art. 33 lit.a c.pen in ceea ce priveste pe inculpatul DAVID ION SANDU in infractiunile prevazute de de art. 189 al. 1,2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 16.01.2011), infractiunile prevazute de art. 189 al.1,2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 20.01.2011), infractiunile prevazute de art. 26 rap.la art. 180 al.1, 2 Cod penal, art. 26 rap.la art. 181 al. 1 Cod penal toate cu aplic. art. 33 lit.a c.pen -din infractiunile prevazute de art. 189 al. 2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 20.01.2011), din infractiunile prevazute de art. 180 al. 2 Cod penal, art. 181 al. 1 Cod penal toate cu aplic. art. 33 lit.a c.pen in ceea ce priveste pe inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS in infractiunile infractiunile prevazute de art. 189 al. 1,2 cu aplic. art. 33 lit.b c.pen.(doua infractiuni savarsite la data de 20.01.2011), in infractiunile prevazute de art. 180 al. 1,2 Cod penal, art. 181 al. 1 Cod penal toate cu aplic. art. 33 lit.a c.pen 1.a) In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1 lit. b Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Newhouse Richard-Paul din data de 16.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei b)In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. b Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Sorensen Robert-James din data de 16.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei c) In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. b Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Steward Michael-David din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. d) In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. b Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Martelle Blake-Richard din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei e) In baza disp. art. 26 rap. la art. 180 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. e Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 1 luna inchisoare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de lovire fata de partea vatamata Steward Michael-David din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. f) In baza disp. art. 26 rap. la art. 181 al. 1 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. e Cod penal condamna pe inculpatul DAVID ION SANDU la pedeapsa de 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de infractiunii de complicitate la infractiunea vatamare corporala fata de partea vatamata Martelle Blake-Richard din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. In baza disp. art. 33 lit.a, b rap. la art. 34 lit.b c. pen. contopeste pedepsele aplicate, urmand ca inculpatul DAVID ION SANDU sa execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani inchisoare. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. In baza art. 86 ind. 1 C.pen. suspenda sub supraveghere executarea pedepsei pe un termen de incercare de 6 ani . In baza art. 71 alin. 5 C.pen suspenda executarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii executarii pedepsei principale. In baza art.86 ind 3 alin.1 C.pen. pe durata termenului de incercare inculpatul va respecta urmatoarele masuri de supraveghere: – se va prezenta la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti la datele fixate de consilierul de probatiune; – va anunta in prealabil orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea; – va comunica si justifica schimbarea locului de munca; – va comunica informatii de natura a putea fi controlate mijloacele sale de existenta. In baza art. 359 C.pr..pen. pune in vedere inculpatului dispozitiile art.86 indice 4 C.pen. 2. a) In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1 lit. b Cod penal condamna pe inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Steward Michael-David din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. b) In baza disp. art. art. 189 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. b Cod penal condamna pe inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal fata de partea vatamata Martelle Blake-Richard din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei c) In baza disp. art. 180 al. 1,2 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. e Cod penal condamna pe inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS la pedeapsa de 2 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovire fata de partea vatamata Steward Michael-David din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. d) In baza disp. art. 26 rap. la art. 181 al. 1 c.pen. cu aplicarea art.74 alin.1 lit.a si 76 alin.1lit. e Cod penal condamna pe inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS la pedeapsa de 5 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de infractiunii de vatamare corporala fata de partea vatamata Martelle Blake-Richard din data de 20.01.2011. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei. In baza disp. art. 33 lit.a, b rap. la art. 34 lit.b c. pen. contopeste pedepsele aplicate, urmand ca inculpatul MOSTEANU RAZVAN-MARIUS sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani si 6 luni inchisoare. In baza art. 71 alin.2 Cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit. b din Codul penal pe durata executarii pedepsei In baza art. 86 ind. 1 C.pen. suspenda sub supraveghere executarea pedepsei pe un termen de incercare de 5 ani si 6 luni. In baza art. 71 alin. 5 C.pen suspenda executarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii executarii pedepsei principale. In baza art.86 ind 3 alin.1 C.pen. pe durata termenului de incercare inculpatul va respecta urmatoarele masuri de supraveghere: – se va prezenta la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti la datele fixate de consilierul de probatiune; – va anunta in prealabil orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea; – va comunica si justifica schimbarea locului de munca; – va comunica informatii de natura a putea fi controlate mijloacele sale de existenta. In baza art. 359 C.pr..pen. pune in vedere inculpatului dispozitiile art.86 indice 4 C.pen. In baza art. 88 alin.1C.p. deduce durata retinerii si arestarii preventive a inculpatului David Ion Sandu de la 23.01.2011 la 11.02.2011. In baza art. 88 alin.1C.p. deduce durata retinerii inculpatului Mosteanu Razvan-Marius de la 23.01.2011. In baza art. 14 rap. la art. 346 Cpp, constata ca partile vatamate nu s-au constituit parti civile. Obliga pe fiecare inculpat la plata a cate 1000 lei cheltuielilor judiciare catre stat care vor fi achitate in contul IBAN RO59TREZ7035032XXX005229, Cod fiscal 434063307 deschis la Trezoreria Sectorului 3, beneficiar Judecatoria Sector 1. Cu recurs in termen de 10 zile de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare cele lipsa. Pronuntata in sedinta publica de la 11.12.2013. Presedinte, Creteanu Olimpiea .

Document: Hotarare 1121/2013 11.12.2013

 

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDUSTER-UL CU SASE ROTI! VEZI CATEVA MODELE CARE AU FACUT INCONJURUL LUMII! FOTO
Articolul următorFINAL DE SEZON in Liga I! A scapat cine a putut! Corona, Sageata si ACS Poli merg in Liga II!