Stirea Zilei

Manelistul Florin Salam, marele invitat al petrecerii la nunta lui Dragnea Jr.

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a ţinut toată atenţia tabloidelor în acest weekend. Jurnaliştii de la Cancan scriu că acest eveniment s-a bucurat şi de prezenţa manelistului Florin Salam care le-ar fi cântat mirilor până la răsărit, potrivit b1.ro.

"Politicianul Codrin Ștefănescu a fost sufletul petrecerii! El a venit alături de iubita lui, Alice, și a dansat până în zori. Invitații nu s-au lăsat nici după răsărit. În jurul orei 6:20 dimineața, Codrin Ștefănescu, Paul Stănescu, dar și alți nuntași încă dansau pe muzica lui Florin Salam și nu dădeau semne de oboseală. Petrecerea a continuat chiar și după răsăritul soarelui, iar asta pentru că toți invitații s-au simțit excelent. Codrin Ștefănescu, iubita politicianului, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au stat la aceeași masă și s-au distrat toată noaptea", arată jurnaliştii de la Cancan.

Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar la el au participat majoritea politicienilor din PSD, Liviu Dragnea invitând toţi parlamentarii, europarlamentarii, primarii importanţi şi preşedinţii de Consiliu Judeţean.

27 aug 14:37